Arkadaşlar açtığın bu topik ve bu yazı osmanlı arşivinden alınmadır bu olay yaşanmıştır.Müslüm baba güzel bir konuya temas etmiş.KIBRIS yavru vatan dediğimiz bağrımıza bastığımız binler şehit verdiğimiz topraklarda ingiliz özentisi kol gezmekte.Gençlik benliğini yitirmiş türkçe bile konuşamıyor vs. vs.Tarihimizi cidden bilmiyoruz.
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR deyimine katılmıyorum azerisi kırgızı kazağı özbeği türkmeni hepsi kendi menfaati düşüncesinde örnekleri çok basit, bir çok arkadaşım buralarda universite okudular ve okuduklarına bin pişmanlar dayatmalar rüşvetler neler neler..Arapların ingilizlere bizi sattığı gibi soydaş dediğimiz bu halklarda bizi satacaktır...Araplar bizi sattılarda ne oldu bize kazdıkları kuyuya kendileri düştü şimdide çırpınıyorlar.Ohta çekmiyorum ama ölen çocukların hiçbir suçu yok...
Ben şunu savunuyorum ÇANAKKALEDE anadolunun heryanından gelen insanların evlatlarının birbirinden başka dostu yoktur..
ALLAH RAHMET EYLESİN RUHLARI ŞAD OLSUN.ONLAR ZATEN ÖLMEDİLER GÖZLERİDE KÖR OLMADI ONLAR HALEN DAHA İÇİMİZDE YAŞIYOR.

RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)