Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 6 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 93 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yeaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yine güzel bi buluşma oldu güldük eğlendik gezik tozduk katılanlara teşekkür ederim sizlerle motor sürmek çok keyifliydi.......

Yunus Emre

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Ben mekana biraz erken geldim, 17:30 civarı. daha sonra üç beş derken tarihi bir katılım oldu yine.. Epey kalabalıktık. Admin, firstlady, beykozlu ve eşleri, regalci1903, yeaks, sanchezz, ilker, ismail, speedy, yasin, çelebi murat, uğurcuk, arzum, bull bülent, ozzy, jamaika34 (hakan), atilla gözkararı sayabildiğim isimler. Unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmasınlar...

Akşam serinliğinde çok güzel sohbet oldu.

Bundan sonra grup sürüşlerimizde öncümüz de belli oldu.. Bol adrenalinli sürüşler için öncümüz Ozzy'dir

Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim. Katılamayan arkadaşlara da bir dahaki sefere diyelim İstanbullulara tabii... Gözlerimiz arıyor...
    yol yapalım yol

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Maşallah ya, 20 kişiyi geçmişsiniz. Bak ilerleme var sevdim bu haftaki toplantıyı. Sipidi bile var. Yollayın başka resim yokmu, bizde resimlerle avunalım.

Gönül isterdiki daha fazla kalmak ve sizleri yakından tanımak, tabiki içlerinizden daha önce tanıdığım arkadaşlar var , Güzel bir mekan'da, dostluk içinde, denize karşı iyi bir sohbetle sizleri tanımaya çalıştım azda olsa. Vaktimim az oluşundan dolayı çok fazla kalamadım umarım daha sonraki gezi ve toplantılarda sizlerle sohbet etmeyi, yakından tanımayı, tanışmayı, fikir alışverişi yapmayı, dostluk içinde paylaşım adına bende varım diyorum. Tüm motorcu dostlarıma (tanıdığım yada tanımadığım) sevgilerimi gönderiyorum...

Ben masumum diyorum.Bütün suç yola barikat koyan yol işçilerinde ayrıca güvenli takip mesafesinden habersiz motorcularda. :D

Şimdi güvenli takip mesafesi nedir ne değildir.Bilmeyen arkadaşlar okusunlar.

İki Saniye Kuralı
    Yolculu Sürüşlerde Frenleme
    Motosikletlerde Fren ve Durma Mesafesi

ilkerkoparal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilker koparal
    Uluslararası İlişkiler
     R&R + Honda Shadow
     iSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ozy başlatma kuralına hiç bir aklı başında şöför 10 cm derinlilikteki bir çukur için sol şeritte 80 km ile gidiyorken zart diye firene asılmaz
    Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
    O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...

Alıntı ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
    ozy başlatma kuralına hiç bir aklı başında şöför 10 cm derinlilikteki bir çukur için sol şeritte 80 km ile gidiyorken zart diye firene asılmaz
    Ama mekanın hamburgeri güzeldi.Bira + Midye ikilisi ile tanışamadık ama neyse.Birdahakine.

İlker kardeş, olay sedece Ozzy diil ! Orada yapacağı çok bişi yoktu ! Hta yine bizdeydi , şehir içi yakın takip kadar anlamsız bişi var mı?
    Hepimiz dün akşam çok hatalı kullandık !
    Hele Kavak mıdır nedir ?
    Kabustu !

Aynı davranışı Yalova'da ben yapsam , (Resmi Kulüp Yönetiminde olmama rağmen), ayıp olmasın diye yol gidilir ama durduğumuz yerde indirir döverler !

Ama iyi bi ders aldık bence ! Ben aldım öle diim !
    Umarım bir daha böle plansız ve dağınık olmayız !

İsmail Akyürek
    Bankacılık
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    +1000000000....

Alıntı speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
    İlker kardeş, olay sedece Ozzy diil ! Orada yapacağı çok bişi yoktu ! Hta yine bizdeydi , şehir içi yakın takip kadar anlamsız bişi var mı?
    Hepimiz dün akşam çok hatalı kullandık !
    Hele Kavak mıdır nedir ?
    Kabustu !

Aynı davranışı Yalova'da ben yapsam , (Resmi Kulüp Yönetiminde olmama rağmen), ayıp olmasın diye yol gidilir ama durduğumuz yerde indirir döverler !

Ama iyi bi ders aldık bence ! Ben aldım öle diim !
    Umarım bir daha böle plansız ve dağınık olmayız !

Sayfa 6 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)