| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben mekana biraz erken geldim, 17:30 civarı. daha sonra üç beş derken tarihi bir katılım oldu yine.. Epey kalabalıktık. Admin, firstlady, beykozlu ve eşleri, regalci1903, yeaks, sanchezz, ilker, ismail, speedy, yasin, çelebi murat, uğurcuk, arzum, bull bülent, ozzy, jamaika34 (hakan), atilla gözkararı sayabildiğim isimler. Unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmasınlar...
Akşam serinliğinde çok güzel sohbet oldu.
Bundan sonra grup sürüşlerimizde öncümüz de belli oldu.. Bol adrenalinli sürüşler için öncümüz Ozzy'dir![]()
Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim. Katılamayan arkadaşlara da bir dahaki sefere diyelimİstanbullulara tabii... Gözlerimiz arıyor...
yol yapalım yol
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Maşallah ya, 20 kişiyi geçmişsiniz. Bak ilerleme var sevdim bu haftaki toplantıyı. Sipidi bile var. Yollayın başka resim yokmu, bizde resimlerle avunalım.
Gönül isterdiki daha fazla kalmak ve sizleri yakından tanımak, tabiki içlerinizden daha önce tanıdığım arkadaşlar var , Güzel bir mekan'da, dostluk içinde, denize karşı iyi bir sohbetle sizleri tanımaya çalıştım azda olsa. Vaktimim az oluşundan dolayı çok fazla kalamadım umarım daha sonraki gezi ve toplantılarda sizlerle sohbet etmeyi, yakından tanımayı, tanışmayı, fikir alışverişi yapmayı, dostluk içinde paylaşım adına bende varım diyorum. Tüm motorcu dostlarıma (tanıdığım yada tanımadığım) sevgilerimi gönderiyorum...
Ben masumum diyorum.Bütün suç yola barikat koyan yol işçilerinde ayrıca güvenli takip mesafesinden habersiz motorcularda. :D
Şimdi güvenli takip mesafesi nedir ne değildir.Bilmeyen arkadaşlar okusunlar.
İki Saniye Kuralı
Yolculu Sürüşlerde Frenleme
Motosikletlerde Fren ve Durma Mesafesi
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)ozy başlatma kuralına hiç bir aklı başında şöför 10 cm derinlilikteki bir çukur için sol şeritte 80 km ile gidiyorken zart diye firene asılmaz![]()
![]()
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
Ama mekanın hamburgeri güzeldi.Bira + Midye ikilisi ile tanışamadık ama neyse.Birdahakine.ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
İlker kardeş, olay sedece Ozzy diil ! Orada yapacağı çok bişi yoktu ! Hta yine bizdeydi , şehir içi yakın takip kadar anlamsız bişi var mı?
Hepimiz dün akşam çok hatalı kullandık !
Hele Kavak mıdır nedir ?
Kabustu !
Aynı davranışı Yalova'da ben yapsam , (Resmi Kulüp Yönetiminde olmama rağmen), ayıp olmasın diye yol gidilir ama durduğumuz yerde indirir döverler !
Ama iyi bi ders aldık bence ! Ben aldım öle diim !
Umarım bir daha böle plansız ve dağınık olmayız !![]()
İstanbul+1000000000....
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)