Neyse, bundan sonra daha planlı programı yaparız bu işleri...
Hafta içi buluşmaları tadında bitirmek en güzeli galiba...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Neyse, bundan sonra daha planlı programı yaparız bu işleri...
Hafta içi buluşmaları tadında bitirmek en güzeli galiba...
yol yapalım yol
Bence bitirmek yerine, toplandığımızda , sohbetten sonra, olması ve yapılması gerekenleri konuşalım ve uygulayalım !
Kendi adıma konuşuyorum, bu böle olmıcak, ya Rahmi BARUTÇU'dan ya da işi ciddi bilenlerden ders almayı düşünüyorum.
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Kavakmıdır çammıdır nedir oranın adı resmen ateş almaya gittik, gitmemizle dönmemiz bir oldu.Gidenler gitti bizde keyfimize baktık..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
İstanbuldün akşam ayrılırken bull kardeşime dedim ki yav eve varınca hele bi çaldır da aklımız yolda kalmasın...
ahanda daha yeni telefonu çaldırdı. yavv aramızda normal insan yok mu be kardeşim hepimiz mi aynıyız :P :P :P
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Evet arkadaşlar daha fazla resim isteriz şuraya bir iki resim daha atında kendimiz orada hissedelim.
motorda son karar R&R
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)ben dun beykozda ayrılmak zorunda kaldım en sonda oldugum icin kimseye birsey de diyemedim kimse kusuruma bakmasın, evde hanım olunca saatte onemli oluyor tabiiki
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Olaya şu yönden bakarsak olumlu yanları var.
2 Haftadır görüşemiyorduk yine bir şekilde görüşüldü, konuşuldu.Gerçi biz mütakerelere kadıköyde başlamıştık gerçi.
Öğretmen evindeki sohbete geç kaldık.İDO kaptanlarına gaz açmayı öğretmek lazım.
80-90 km yol yapıldı.Dağ tepe aşıldı.Kavak uzak olmasına rağmen yoldaki havanın kokusu çok güzeldi.
Erken ayrılmak zorunda kaldık, bir grubu arkada bırakmak adına, ama herkesin illaki geçerli bir sebebi vardır.
Şahsıma bu hafta sonu tırıs tırıs gitmeyi düşünüyorum daha erken bir saatte.Belki bu sefer midye'yi artçı bira'yı yancı alırım.
250 9E
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar,
uzun zamandan beri Adminle kavak mekanını görelim gerekirse,bundan sonra ordada toplanırız diye konuşuyorduk.Alper'de bende saati 22:30 olarak biliyorduk ve ona göre yola çıktık.Yahu motorcu demek biraz çılgın demektir.kafamıza esti gittik.yürüyerek gitmedikki?neden bu sert tepki anlam veremedim.Eger bazı dostlara rahatsızlık verdiysem özür dilerim ve aranızdan çekiliyorum artık.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
ALPER;
üyeliğimi iptal etmen rica.
Ali İnaç
BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sevgili Ali kardeşim, ne serti, ne tepkisi, ne istifası!!!
Arkadaşlar grup sürüşünde disiplinsiz oldukları için kendi içlerinde bir özeleştiri yapmışlar, hepsi bu...
Ayrıca sen kimsenin kolundan tutup zorla götürmedin ki mekana!!!
Bizden öyle kolay kurtulamazsın. Sen bizi bıraksan biz seni bırakmayız. O hoş sohbetinden bizi mahrum bırakma hakkını sana vermiyoruz :evil: :!:![]()
![]()
İstifa kabul edilmemiştir...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)