Berkay selam, aslında tüzük linkinin olduğu yer tam olarak bilgisayar kullanım alışkanlığından ve insanın ekran üzerindeki algısındaki seçiciliğin sol üste odaklı olması durumunu göz önünde bulundurursak çok uygun bir yerde, lakin dönem dönem etkinlik duyuruları, önemli başlık afişleri sebebi ile bazen dikkatten kaçabiliyorama bu durumun "geçici" olduğu ve bilgiye erişmek isteyen insan için bir çok yerde hatırlatma yapıldığı, forumda birazcık vakit geçirip içerikleri okuyan "misafir" ya da "yeni üye" arkadaşlarımızın erişmek istediği bilgiye erişip diğerlerini gözardı ettiği durumlarda ne kadar dikkat çekici olursa olsun bir bilgilendirmenin faydalı olacağını açıkçası düşünmüyorum zaten bulmak istediği bilgi dışında diğer paylaşımları ve içerikleri okumayı hedefleyen birisi için en başta bahsettiğim algı konusu yeterli diye düşünüyorum
![]()

Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)
ama bu durumun "geçici" olduğu ve bilgiye erişmek isteyen insan için bir çok yerde hatırlatma yapıldığı, forumda birazcık vakit geçirip içerikleri okuyan "misafir" ya da "yeni üye" arkadaşlarımızın erişmek istediği bilgiye erişip diğerlerini gözardı ettiği durumlarda ne kadar dikkat çekici olursa olsun bir bilgilendirmenin faydalı olacağını açıkçası düşünmüyorum zaten bulmak istediği bilgi dışında diğer paylaşımları ve içerikleri okumayı hedefleyen birisi için en başta bahsettiğim algı konusu yeterli diye düşünüyorum