Alıntı newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihan, yolum düştüğünde aynısından senin için alırım, Antalya ekibi Ankara Motofest e geldiğinde (tabiki senide bekliyoruz) elden vereyim, kargo işine girersek astarı yüzünden pahalı olur.
Teşekür ederim Ali abi. Dediğin gibi kargo fiyatları işin rengini değiştirebiliyor. Ankara buluşmamızda almamda bir sakınca yok. Ancak 10 15 TL arası bir kargo ücreti olursa sıkıntı olmaz.

Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ali Abi sanırım Cihan ın beklemesi biraz zor gibi ? Arka tekeri zaten epeyce bir zarar görmüş anladığım kadarıyla ? O uzun yolda daha fazla zarar görmesini istemiyor tahminimce.O yüzden onun için kargo ücretini lastikle kıyasladığın zaman daha makul görünüyordur ?

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray abi bekleyebilirim çok aciliyeti yok ama bazen arkadaşların acil işi oluyor, artçı olarak almak zorunda kalıyorum. cart curt cart curt arka lastiğin tam ortasından sürtüyor. Hatta daha geçen gün sürterek 2-3 km 'lik yol yaptım. Lastiğin ortasındaki sürtmeden dolayı deformasyon artı. Akşam fotoğraf çekip buradan atayım.

NOT: Aslında bu yaz değiştirecektim lastikleri ama malum şanzıman arızasından dolayı lastik parasını orada yedim. Sonrasında Haziran Temmuz ayına almayı planlıyordum. Çadır şişme yatak derken hatırı sayılır bir masrafım daha oldu. Bunun yanında Haziran ayında araba ve motosikletin MTV'si geliyor. O yüzden gelecek sezona sarkıttım. Ustamda lastikler idare eder deyince. kararımı verdim.