2 yıl motor kullanımımdan sonra bir spyder 250 sahibi olup chopper motorunun zevkini yaşıyorum.
Adım Göksel 21 yaşındayım sushico'da aşçılık yapıyorum en yakın zamanda bu büyük aileyle tanışmayı istiyorum toplantıda görüşmek üzere 😊
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder250
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
A Rh (+)2 yıl motor kullanımımdan sonra bir spyder 250 sahibi olup chopper motorunun zevkini yaşıyorum.
Adım Göksel 21 yaşındayım sushico'da aşçılık yapıyorum en yakın zamanda bu büyük aileyle tanışmayı istiyorum toplantıda görüşmek üzere 😊

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Göksel aramıza hoş geldin forumda ve toplantılarda aktif olursan sende aramıza katılabilirisin Anadolu yaka perşembeleri toplanıyor onlara katılır tanışırsınız![]()
![]()
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin kardeşim.
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hoşgeldin göksel.. Forumda ve yollarda hep beraber oluruz işallah..
Regal raptor spyder250
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Teşekkürler sağolasın bu hafta toplantıya karılmaya çalışıcam iş yerinde bi problem var bu hafta olmazsa kesinlikle diğer hafta katılıyorum
RKS CRUİSER 250
Bursa
A Rh (+)Hoşgeldin kazasız belasız sürüşler kardeşim
RR Daytona
İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)Aramıza hoş geldin kardeşim. Hangi şubedesin? Geleyim de bi suşi yiyeym))
Yolun başında müptelaydım, yolun sonunda müptezel.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin Göksel ....
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Merhaba Göksel;
Anadolu Yakasının ilk buluşmasına katılıp aile ile tanışabilirsin. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
regal raptor spyder 350
ankara
B Rh (+)Kardeşim aramıza hoşgeldin... Herşey gönlünce olsun
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)