SELAMLAR.
Krank Kolu Arıyorum 15 Perno dd350 için nerede bulabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XV 750; Yamaha XVS 1100; Son olarak RR DD350 E-6
antalya
0 Rh (+)SELAMLAR.
Krank Kolu Arıyorum 15 Perno dd350 için nerede bulabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Merhaba, forum kuralları gereği yeni üyelerin önce kendini tanıtması gerekir. Sorun için ise demirtaş motor dan bilgi alabilirsin telefonla arayıp![]()
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)tanışma başığı için aşağıdaki alandan konu açabilirsin
http://www.raptorriders.com.tr/forum...27-Tan%FD%FEma
Yamaha XV 750; Yamaha XVS 1100; Son olarak RR DD350 E-6
antalya
0 Rh (+)İlgi ve alakanız için herkese teşekkür ederim. Celil Beye de ayrıca yer açmak lazım psikolojik desteği için. Ayrıca Motoru modifiyeye karar verdik( birazcık takıntılı ve geçmişden gelen performans deliliğim yüzündenustamızla birlikte dereceli eksantirik piston sekman gömlek değişimi silindir taşlama son dişli ve teker dişli değişimine giriyoruz. umarım sıyırmadan işin içinden çıkarız gördüğüm kadarıyla çokta kalitesiz olmamakla birlikte motor bloğu yetersiz ve dayanıklı değil işlemleri nasıl kaldıracak ayrıca toplandıktan sonra nasıl tepki verecek merak ediyoruz. Fotolarla projeyi desteklemeyedi düşünüyorum. çıkacak sonuca göre eğer yamulursak konu kilit
bu arada krank kolunu temin ettim yalnız hiç bir tedarikçide mevcut değil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)