Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

albayhardal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çağatay
    işsız
     yok
     İstanbul - Silivri (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    7
    Tekrardan merhabalar, post kirliliği olmasın diye konunun devamına yazayım dediim.

Ön fardaki ampülü değiştirdim, belli ki ömrü dolmuş. Elektrik aksamında bir problem göremedim, benden önceki sahibi ya da sahipleri fan bağlantısı için saçma sapan şeyler yapmışlar, hepsini söktüm bir bir temizledim ara kabloları. stop lambasını da küçük bir poster yapıştırıcı macunla sabitledim, harika oldu. elektrik aksamında sıkıntı yok. Hatta fanları da manuel yaptım, küçük bir açma kapama anaharı ile kontrol edebiliyorum.

Ön frene gelecek olursak Ali usta'ya verdim motoru, iki lastiği değiştirip anlas capra taktırdım, bir de ön frenin aşağıdaki merkezi bozukmuş, onu değiştirdi. Değiştirdikten sonra bir vidayı takmış mı takmamış mı emin değilim, belki de düşmüştür -ki sonradan taktığım vida hiç düşmedi- yine de fren tutmuyordu, ön frensiz beşiktaştan sarıyere geldim. Bu kadar yumuşak bir ön fren görmemiştim daha önce, bastığımda sonuna kadar geliyordu ve yine tutmuyordu. Atatürk Oto Sanayinde ön frenin vidasını taktırdım, alınması gereken havasını da aldırdım. Ön fren gayet güzel şuanda. Ali usta üst merkezin de bozuk olduğunu, o yüzden tutmadığını söylemişti. Benim aklımda yine 50 tane soru işareti...

Bir süre sonra radyatör fanlarından biri bozuktu onu yapmayı kafaya koymuştum, gittim ustaya yenisini aldım, söktüm motorun çoğu yerini, kendim taktım. Bundan sonra öyle şeyleri kendim yapmayı düşünüyorum. Radyatöre yarım litre antifiriz yarım litre içme suyu koydum. (İçme suyu saf suya göre kaynama noktası daha yüksek, biraz da aklımı o çeldi.) Şimdiki sıkıntı da radyatörde ufak bir çatlak var sızma yapan, bazı yerleri de haşat olmuş, yeni radyatör 300 küsür lira para, onun yerine aklımda radyatör onarıcı tozlar falan var. Bu konuda da kararsızım. Yeni radyatör tabii ki de öncelikli tercih, fakat pahalı. Taobao gibi çin alışveriş sitelerinde çok çok daha ucuza her şey var, oradan sipariş geçmeyi düşünüyorum, regal raptorun orjinal ürünleri var, 150 liraya radyatör satıyorlar mesela.

Ve ilginçtir ki, çok uzun yol yapmadığım halde, 2 fan da açıkken motor epey ısınıyor, hatta neredeyse el bile değdiremiyorum. Bu sizin motorlarda da böyle mi?

CELİL (08.June.2017) Bunu beğendi.
    Konu albayhardal tarafından (08.June.2017 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğraf ekleme

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler