Selam arkadaşlar. Hem motorsiklet hayatına hende aranıza yeni katıldım. Umarım kabul edersiniz. Diğer yeni başlayan arkadaşlarımız gibi benimde bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım fazlasıyla olacaktır. bu arada ismim Mehmet ÜSTÜNBAŞ kullanıcı adım ise nekadar doğru olmuş bilmiyorum ama motorumun plakası olan KU0150 (yollarda karşılaşırsak diye böyle birşey yaptım) yaşım 37 (doğrusu motora başlamak için doğru bi yaşmı bilmiyorum ama bi yerden başlamak lazım. aracım Regal Raptor DD250E 6-c Daytona modeli siyah-krom Gerçekten hoşuma giderek aldığım bir makine umarım da beni üzmez. gerçi 2013 model 2200 km de fakat benden önceki sahibi sanırım biraz ilgisiz bırakmış. anlayacağınız biraz bakım ve toparlamaya ihtiyacı var. Sizlerinde yardımlarıyla bunu çeseriz herhalde. Bulunduğum yer İstanbul- K.Çekmece-Atakent.
Kusura bakmayın biraz uzun bi tanışma yazısı olmuş. :D
Umarın gezilerinizde ve buluşmalarınız da aranıza kabul edersiniz de uzun uzun konuşma şansımız olur.
Herkeze hayırlı sürüşler.

Yamaha Dragstar 650 Classic
İstanbul K.Çekmece Atakent
A Rh (+)
. aracım Regal Raptor DD250E 6-c Daytona modeli siyah-krom Gerçekten hoşuma giderek aldığım bir makine umarım da beni üzmez. gerçi 2013 model 2200 km de fakat benden önceki sahibi sanırım biraz ilgisiz bırakmış. anlayacağınız biraz bakım ve toparlamaya ihtiyacı var. Sizlerinde yardımlarıyla bunu çeseriz herhalde. Bulunduğum yer İstanbul- K.Çekmece-Atakent.