Nacizhane bir örneğim var;
oğuzhan17(Oğuzhan) Kütahya'da öğrenci..
Eskişehir 'e full patch member olmak için geliyor. Motor alabilmek için bile acayip imkansızlıklardan geçti. Aksatmadan her toplantıya kalkıp Kütahya'dan bazen de Bursa'dan(ailesinin yanında ise) itiraz etmeden tek bir mazeret sunmadan canı gönülden katılıyor. Sıradan bir öğrenci. Çalışmıyor. Gerekirse harçlıklarını,burs parasını koyuyor aç kalıyor. Foruma kaydolduğundan beri mazeretli bir kaç gün dışında hiç aktif olmamazlık yapmadı.
İyi niyetli bulmadım yazını.. Hiç kimse seçimler yaparken birbirini zorlamıyor. Kararları kendimiz veriyor ve ne olursa olsun ardında duruyoruz. Bilmiyorum bana öğretilen ve benim uyguladığım bu.. Son 1 yıldır maddi imkansızlığın kralını yaşıyorum hatta hayatımda yaşadığım en zor dönem! Ama hiçbir faaliyetten eksik kalmamaya çabalıyorum.Kimse beni rencide etmedi hatta yardımcı olabilmek için çabaladı. Böyle bir mazeret sunmak yada böyle bir mazerete kapılmak bu aileyi yanlış lanse eder. Mc kuralları demişsin. Mc kurallarından bi'haber olduğun kesin. İyi araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın. Kendince nedenlerin var sana göre de doğrudur ama ayrılışının asıl sebebinin bu olmadığını düşünüyorum. En azından asıl sebebin ne olduğunu yazmanın daha erdemli olacağını düşünüyorum..
Lakin hayırlısı olsun dostum , ayrılma nedenine değil de eylemine saygı duyuyorum..

DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)