Sevgili İskender Bedirhan yazdıklarımı yanlış anlama geçen süre zarfında olayları birebir izlemiş ve yorumlamış olarak kendi düşünce ve fikirlerimi belirtiyorum
İlk önce şunu sarayım kim neden yazdıklarını silsin, yaşamış olduğun sağlık problemlerini burada kimse göz ardı etmedi o zamanlar da kimse sana kalkıp gel hasta hasta demedi, olayları yanlış yorumlamanı istemem fakat aile olabilmek bazı fedakarlıklar gerektirir sen daha kendin en son toplantıya geldiğin tarihi hatırlamıyor iken aramıza senden sonra katılmış arkadaşlarımız adaylık sürecini tamamlayıp gerekli özveri ve şartları fazlasıyla yerine getirmiş iken ve en acı tarafı seni hala görmemiş yada 1 kere görmüş ve tanımamış iken bence empati kurması gereken nedenleri düşünmesi gereken taraf sensin. Yanlış anlama ama pazar günü sosyal medyada sahilde çekilmiş fotoğrafların vardı belki eski belki o güne ait bilmiyorum ama katılım sağlayacağın bir organizasyonu unutmak bile bence büyük saygısızlık, Aile olarak gördüğün insanları hep yalnız bıraktın. 80 km git gel yolum var demişsin eyvallah az bir yol değil ama en azından ayda bir de olsa yapılamayacak yol değil ki motor üstünde hafta sonu çok çok daha fazla km'ler yapıyoruz hafta içi bir gün aile olarak gördüğün insanlara vakit ayırman gerekli birde şu konu hem sana hem genele yazmak istiyorum daha dün akşam toplantı da konuşuldu biz bir mc değiliz mc olsaydık zaten şu anda senin adaylığın söz konusu olamazdı 1 sene istikrarsız bir grafik çizip hiç bir mc nin senin yarım patchle gezmene izin vereceğini sanmıyorum neyse değinmek istediğim konu bu değil
Sevgili fatih kardeşimin dün toplantı da yaptığı bir konuşma vardı orada olanlar biliyor fakat küçük bir özet geçeyim
Belirli kurallar hep vardı ve var olmak zorunda bu kadar insanlı bir arada tutabilmek huzurunu sağlayabilmek belirli kuralların koyulmasını ve uygulanmasını gerektirir. Kişi veya kişilere göre kural değiştirmek peşinde kaosu getirir. neyse çok da uzatmak istemiyorum kararına saygım var buraya gelmek kadar gitmekte senin kararın
Yolun ve Farın Hep Açık Olsun

Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)