Öncelikle emeğine sağlık.. RR Ankara yeniden yapılandırıldığı ve aktif olmadığı için whatsapp grubu kullanılmıyor. Yani senin şahsın

ında kişisel bir uygulama yok. İçini ferah tutabilirsin..
Videoların güzel ve faydalı.. Neticede emek var , azim var. İyi niyetli bir cevap yazmışsın. Zaten ben de iyi niyetli bir şekilde ,bu aileye sağlanabilecek bir fayda için açtığın başlığa yorumda bulunmuştum. Lakin aktif olma meselesini sanırım yanlış anlamışsın. Aktif olmaktan kastım sadece video paylaşmak değil bu ailenin bireyleriyle tanışmak,fikir alışverişi yapmak -ki yetenekli ve bilgilisin , tecrübenden faydalanmak isteriz- senin bizleri,bizim ise seni daha iyi ve yakından tanıyabilmemiz..Bu vesile ile dostluk kurabilmemiz.. Bunun da tek yolu düzenli bir şekilde foruma sürekli girmek.. Yanlış anlama mesela bu yeni hesabını bir yıl önce açmışsın ama sadece 45 mesajın var. 2-3 aydır bizimle birlikte olup 600-700 mesajı olan arkadaşlarımız var. Buradaki mesaj sayısı bir kıstas değil ama forumu aktif olarak takip etmenin bir göstergesi.. Aslında anlatmak istediğim buydu dostum.. Pek tabii bu konuda hiçbir zorunluluk yok dileyen girer dileyen girmez. Dileyen bu ailenin bir parçası olur dileyen sadece arasıra uğrar,faydalanır,müşkülünü halleder. Üst yönetim bunun ayrımını zaten iyi yapıyor ve bizler de takipçisi oluyoruz.
Sadece video paylaşımlarıyla değil senin gibi bilgi,yetenek sahibi bir arkadaşı bireysel anlamda da aktif olarak görmek,tecrübelerinden yararlanmak isteriz.. Esenlikle kal..