3. motorum RR 250E 9B ile aranızdayım. 1 hafta önce sıfır olarak Topkapı Hüner Motordan aldım.
Keyifli bir motosiklet. Umarım servis anlamında da öyle olur :D Herkese iyi sürüşler!..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250E 9B
İstanbul-Esenler-Avrupa Yakası
0 Rh (+)3. motorum RR 250E 9B ile aranızdayım. 1 hafta önce sıfır olarak Topkapı Hüner Motordan aldım.
Keyifli bir motosiklet. Umarım servis anlamında da öyle olur :D Herkese iyi sürüşler!..
acryvz (24.May.2017), Ali ÜNVERDİ (25.May.2017), CELİL (24.May.2017), centaur (24.May.2017), Enes Sarıgene (24.May.2017), FouL (26.May.2017), HelmettolgA (25.May.2017) Bunu beğendi.
Regal Raptor DD150e-2
Eskişehir-Odunpazarı
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)Bilal hoş geldin, motorun hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesinkendini biraz daha detaylı tanıtırsan biz de daha iyi seni tanımış oluruz. toplantılarımıza bekleriz her hafta bugün(çarşamba) Avcılar göl kenarında toplanıyoruz
http://www.raptorriders.com.tr/forum...322#post281322

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Bilal aramıza hoş geldin forumda ve toplantılarda aktif olursan bu kocaman Aileye dahil olabilirsin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah![]()
![]()
Regal Raptor 250E 9B
İstanbul-Esenler-Avrupa Yakası
0 Rh (+)Hoşbuldumişim dolayısıyla akşam toplantılarına katılmam çok güç. Ancak forumda, buralarda olurum
Teşekkür ediyorum, tekeriniz düz bassın
regal raptor spyder 350
ankara
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin kardeşim herşey gönlünce olsun güvenli sürüşler dilerim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kawasaki VN800 Vulcan
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
A Rh (-)Aramıza hoşgeldin, RR hayırlı olsun, kazasız sıkıntısız sürüşler dilerim..
Daktilo kullanarak Elmaaracılığıyla gönderildi
Regal Raptor 250E-6C
İstanbul - Bayrampaşa
0 Rh (+)Merhaba aramıza hoşgeldin makina hayırlı olsun![]()
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)aramıza hoşgeldin Bilal.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)