Ender geçmiş olsun. Maalesef yenisi çok pahalı. Tamiri yapan birkaç yer var. Sıkı dur tamirine sıfırının 2katını bile isteyen oldusonunda celil abiyle 4.levent sanayide bir usta bulduk. 275 liraya çiftini tamir ettirdim. Kullanıyorum. Memnunun. Sana verilecek en uygun tavsiye bu. Yanlız amortisörleri söktürüp götürmen gerekiyo. Benimkini hatır bela söktü. Canı çıktı. Şansını dene yinede
numarasını özelden atıyorum. Raptorriders grubundan aradığını söyle. Dilerim yardımı olur. Birde amortisör tamirinden sonra muhakkak şasi takozunu değiştir. Sürtme ondan kaynaklanır. Amortisör patlak olsa bile ani vurmaları yada yükü emip çamurluğa tekerin sürtmemesini sağlayan stoper takozudur. Kolay gelsin
![]()

Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
sonunda celil abiyle 4.levent sanayide bir usta bulduk. 275 liraya çiftini tamir ettirdim. Kullanıyorum. Memnunun. Sana verilecek en uygun tavsiye bu. Yanlız amortisörleri söktürüp götürmen gerekiyo. Benimkini hatır bela söktü. Canı çıktı. Şansını dene yinede
numarasını özelden atıyorum. Raptorriders grubundan aradığını söyle. Dilerim yardımı olur. Birde amortisör tamirinden sonra muhakkak şasi takozunu değiştir. Sürtme ondan kaynaklanır. Amortisör patlak olsa bile ani vurmaları yada yükü emip çamurluğa tekerin sürtmemesini sağlayan stoper takozudur. Kolay gelsin