Çok geçmiş olsun zor iş gerçekten umarım az maliyet ile halledebilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Çok geçmiş olsun zor iş gerçekten umarım az maliyet ile halledebilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur!
bence parcala sat 3.500 motor arzasını vermeyerek 3500 üstüne motorun parcalarından elde ettigin parayı ekleyip sorunsuz bir makine bak 3500 verince tüm dertler bitmiyor cünkü yine olabiliyor daha kötüsü olabiliyor sorunsuz makine ara.. Ben motorla inatlasmam fiyat performans insanıyım 7binlik motora 5bin harcamam motorun parcalarından 2 bin kaldırır 7bine yine baska motor alırım bir alternatif de motor blogunun ikinci eline bak bi tane facede gördüm misal bütün motoru parca olarak satıyordu daha ucuza halledersin belki
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu paylaşımları görünce şaşırmıyorum ama zaman ve emeğe üzülüyorum şimdi ben daytonamı satıyorum 11000 istiyorum arayan pahalı diyor ama sıfır ayarında sonra o arkadaş gidip 7500 e gidip masraflı motoru alıyor sonra 3500 tl masraf çekilen rezillik zaman kaybı ve motordan soğuma... Yazık gerçekten ucuzsa nedenini deneyerek öğrenmişsiniz çok geçmiş olsun
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Sultangazi'de H. Usta var, kesinlikle tavsiye ederim, hiç kazık değil ve hizmet harika.
Yönetim Edit: (sponsor olmayan firmaların adres telefonlarını açık ekrandan vermiyoruz gerekirse özelden paylaşabilirsiniz )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)