Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    Ne oldu emniyet müdürüne, geçen sene artistlik yaptırıyordu korumalarına, motosikletlere karşı, şimdi farketti herhalde trafiği hafifletmede, motosikletin önemini.
    bu senede bi gevşeklik var buralarda yavv.. kafada kask yok sohbet ediyo motorcular trafik polislerinle...şimdi bu trafik polisleri görevmi yapmıyo yoksa kafada kask varmış gibi mi görüyo ......ben anlamadım valla...bizde kafamızda tasla dolanıyos yaz başından beri... nazı kaskımı ne karın ağrısıysa...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aksu abi eğitim şart yavaş yavaş anlıyorlar

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet motorlara emniyet şeridinde bişey denmiyor.. bencede mantıklı bir iş yapılıyor 1. si diğer araçların durduklarında bir sıkıntı yada sakınca olmuyor ama motorsikletler öyle değil dur kalk dur kalk adam her durduğunda ayağını yere koymak zorunda kalıyor hem tam bir eziyet hemde azda olsa tehlike yaratıyor.sıkışık trafikte her yere koyulan ayak ezilme tehlikesi geçiriyor...kaldı ki motosiklet diğer araçlar gibi değil acil bir durum olduğunda emniyet şeridini anında boşaltabiliyor. yani herhangi bir işgal sorunuda olmadığına göre motorların emniyet şeridi kullanımlarına müsaamaa gösterilmesi bence yerinde bir karar. ancak bizlerin diğer arkadaşlarında söylediği gibi emniyet şeridi kullanımlarımızda daha yavaş ve daha temkinli sürmeliyiz.

polis memurunun arkadaşımızı durdurup 'birazdaha yavaş önüne fırlayabilecek araçlara dikkat ' benzeri uyarısı çok hoş olmuş . bence o memurun kendiside motor sürücüsü olabilir.
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    geçenlerde lunatic ahmet yanıma uğramıştı yedik içtikten soora dedim sen kaybolursun şimdi.. ben sana eskortluk edeyim sinop yoluna kadar... o bile şahittir... önümüzdeki mobiletlinin bana yaptıklarına...ehehehhee.. adam sanki hadi kapışalım dercesine önümde slalom yapıyodu yavvv... bi dokusam cumburloop düşecek manyak.... bu tip insanlar motosiklet kullandığı müddetçe biz de aynı katogoride sayılmaya devam edeceğiz....
    Görmezmiyim. Tam çocuktu o. Arkada da tüp taşıyordu yanılmıyorsam kask mask zaten yok. Ama şöförler konusunda yabılıyorsun. Yolda ne kadar yamuk varsa sana da söylediğim gibi ya 34 ya da 06 idi. Yağmurda seridinin yarısını kullanır, kullanmasa bile seni geçer geçmez hem önü hem arkası boş olduğu halde senin önüne dalar ve aynen su içinde bırakır seni. Bunlar hep bizim plakalar. Bi sinop biraz yamuk yapmaya başladı o da komşusu 37 yüzünden herhalde. Neticede kapı komşuları. Körle yatan hesabı. Yol işaretlerinde olduğu rivayet edilen " Taş düşebülü Ayı Çıkabülü" yazısı nda gerçek ayılar için değil 4 tekerliler için konduğuna eminim.. Zaten Ankaraya ulaşınca gerisi hayvanat bahçesi gibi.

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bence dünyanın çini örnek alması gerekiyor, herkes bisikletle, yok radyatör delindi, yok benzin bitti, yok 180 le uçtum, bunların hiçbiri yok ne güzel

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
    Bence dünyanın çini örnek alması gerekiyor, herkes bisikletle, yok radyatör delindi, yok benzin bitti, yok 180 le uçtum, bunların hiçbiri yok ne güzel
    Buraya You tube den verdikleri linkteki videoyu seyretmedin galiba. Adamlarda da var motor ama iyi sürücüler mi 9 canlılar mı bilinmez. Neydi o öyle yaa. Hala kabuslarıma giriyor.

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya bu arada sevgili oplarım Hayvanlara haksızlık etmeyelim özelikle Öküzlere

o dedikleriniz yaratık be abicim yaratık..

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    ya bu arada sevgili oplarım Hayvanlara haksızlık etmeyelim özelikle Öküzlere

o dedikleriniz yaratık be abicim yaratık..

Hahahahahahaha kino baba yaaaaa

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)