Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı safakerd0gan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin olun olay anlattığım gibi yaşandı ve tüm sorumluluk bana ait buradan yardım isteme sebebim başka yardım alabileceğim biyerin kalmaması ehliyetim olsa idi hiç kimseyi uğraştırmaz kendim giderdim çünki ne suçluyum ne de hasar var ancak ehliyetsiz gidersem olay iyice kötüleşecek kimseden suç işlemesini isteyemem sadece yardımcı olabilecek ifade vermeme yardımcı olabilecek biri var mı diye yardım istedim başka şansım yok
    Öncelikle geçmiş olsun Şafak..
    Kaygını anlayabiliyorum lakin buradan , Raptorriders Ailesinden istisnasız hiç kimse kanunlar önünde sahtekarlık mahiyeti taşıyacak bir eylem konusunda ne yardımcı olur ne de bu gibi eylemlere dahil olur. Sen bunu söylememiş , biz de duymamış olalım..
    Her halukarda 1784 lira(ehliyetsiz araç kullanma) + diğer masrafları ödemek zorundasınız. Bunun kaçışı yok. Motorun sigortası falan da yok galiba. Üzgünüm ama büyük bir maddi bedel ödemeye hazırlıklı olmalısın. Kimse keriz değil sen başka birini götürdüğünde adam gereğini yapar, bir de sahtekarlık yada yalan beyanda bulunmaktan işlem görürsün ki bunu parayla ödeyemezsin, sabıka kazanırsın.Zaten ''ehliyetim olsa idi '' demekle sen ehliyetsiz motorsiklete binmenin risklerini bilerek o seleye oturmuşsun ki maalesef tüm bu bedelleri ödemeye de razı olmuşsun. Yani mağdur falan değilsin mesulsün,sorumlusun. En azından ölümlü , yüksek hasarlı bir kaza yaşamamışsın.
    Kanuni her konuda yardımcı olmaya hazırız lakin lütfen bir daha bu gibi kanun dışı eylemlerde grubu ve üyelerini lekeleyici tekliflerde bulunma..
    Şimdiden Allah kolaylık versin..
    alibaba07 (10.June.2017), Bypale (10.June.2017), Crixus (11.June.2017), K.Erkut (10.June.2017), kaan tokyol (11.June.2017), Murat Kemah (10.June.2017), nickziki (12.June.2017) Bunu beğendi.
    Konu centaur tarafından (10.June.2017 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)