Þimdi oldu Hakan Abi
Maalesef Kayseri'de þu anda aktif bir teþkilatýmýz yok. Arasýra foruma uðrayan bir kaç arkadaþ var , denk gelebilirseniz yada Kayseri'den yeni katýlýmlar olursa kimbilir belki ilerideki RR Kayseri'nin de temelleri atýlmýþ olur. Bunu gerçekten çok isteriz.. Zira þehir projesini Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çizdiði nezih bir kentimizde de teþkilatýmýz olmasý hepimize ayrý bir gurur verir.
Yedek parça arayan, motor almak isteyen , aklýna takýlanlara cevap arayan pek çok misafirimiz oluyor. Diðer forumlardaki negatif muameleden olacak ki '' aranýza katýlmak istiyorum ,gezmek, dahil olmak istiyorum'' gibi yaklaþmazlarsa cevap bulamayacaklarýný düþündüklerden pek çoðu ballý kaymaklý tatlý misali gibi geliyor foruma. Baþkanlarýmýzýn ve Üst Yönetimin bile her soruya cevap verdiðini görünce þaþýrýyorlarVe pek azý bu samimiyetin deðerini bilip burada kalýcý oluyor( Diðer bir deyiþle iþini görüp giden çok) Oysa bizim tek istediðimiz samimiyet
Sadece iþini görüp gidenlere bile kýzmadan yardýmcý oluyoruz. Bir zorunluluðumuz yok
Kesinlikle seni kastetmedim abi. Biraz baþýný aðrýtýrým deyince aklýma geldi. Bizim samimiyetine inandýðýmýz insanlar için asla baþýmýz aðrýmaz. Aksine baþ üstünde tutarýz
Daytona almak için bence bekleme. Zaten bir yýldýr kullanýyormuþsun. Bir an önce alman seni chopper ruhuna daha da baðlayacaktýr. Forum içinde daytona satan güvendiðimiz arkadaþlarýmýz var. Aile içinden pek çok insanýn referans olacaðý bir motoru almak hem daha makul hem de fiyat anlamýnda daha uygun.. Ýçin rahat olsun , sadakatini ispatlamamýþ, samimiyet rüþtünü kanýtlamamýþ ,tanýmadýðýmýz hiç kimse motorsiklet satýþ ilaný veremez bu forumda..
Ve son olarak anasayfamýzýn sol üst köþesinde yer alan tüzüðümüzü okursan pek çok þeyi daha detaylý anlayabilirsin. Tekrar hoþgeldin..

DD-250-e-10 Spyder
ESKÝÞEHÝR
A Rh (+)

Alýntý ile Cevapla