Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çağlar,
selam,
gönderdiğin resmi incelediğimde; ve makinenin sana nakliye ile gönderildiğinden kaynaklı olbilir.
1. yedek su depo da su olmadığını görüyorum. Yedek su deponda alttan 2 parmak olacak şekilde hep su olması gerekir. Ve normal su yerine antifrizli su koymak gerekir.Su ilave et ve makineyi çalıştırarak dediğim seviyeye kadar su ilave et. Antifriz bulamazsan temiz bir su ile bu işlemi yapabilirsin. (havalar 40 derece)
2. makinen soğuk iken aynı şekilde yağ seyiyeni de kontrol et. yağın da eksik olabilir.
3. mutlaka bir yetkili servise göster.
4. Grubumuz ile kontak kur ve sohbetlerde detaylar hakkında sorular sor, diğer makineleri incele...
kolay gelsin.
teşekkür ediyorum kontak halinde olmak istiyorum fakat ehliyetim henüz çıkmadı ve ender bulunan ehliyetli motorculardan olmak istiyorum plajka ruhsat işlemlerini hallettim bir ehliyet kaldı kısa sürede görüşmek istiyorum. ( tabi işten güçten fırsat buldukca )

bu bayram tatilinde erikli keşan cıvarında camping yaptım ve raptorridersden 6 motor gördüm peşı sıra geçtiler sanırım bir organizasyon yapıldı her neyse konumuz bu değildi

yedek su deposu derken bu su deposunun birde asıl kısmı mı mevcut ? benim tek gördüğüm su deposu resimdeki yoksa ismimi yedek su deposu ( başka varmı yani )
pembe gibi bir su var içinde bugun ben ali ustaya beşiktaşa motorumu yolladım.
dediğin gibi kargoda ufak tefek daha yeni yeni gözlemlediğim sorunlar çıkıyor... ( malesef )
yağ seviyesini soğukken bakmadım bu ayrıntıyı söylediğin için teşekkürler kullanıp bakmiştım hep

ilgi ve alakanız için sağolun görüşmek üzere.