Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kürşat,
selamlar geçmiş olsun. Depo kilidi için bir kilitçiye git, on saniyede açar yenisini takarsın. Bizim Spyder'da depo kilidi yok. Makinen dışarıda durmuyorsa da gerek yok zaten. Kontak kilidi için yedek parça fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı olduğunu düşünüyorum. Tesisatta bir değişiklik yapıp kontağı daha uygun bir yere yeni kilit-anahtar/sadece kontak yapabilirsin. Kolay gelsin.
depo kilidi yok derken geçmeli / çevirmeli gibi birşey mi. bir de evet depo kontak ve direksiyon kilidini aynı yaptırmayı düşünüyorum zaten. teşekkürler

Alıntı Cydia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun;

Kontak ve Depo kilidi için set halinde satılıyor. Kontak seti alarak sorunu çözebilirsin. Genelde hazırda bulunmuyor sipariş ediyorlar.

Set İçerisinde;
Depo Kapağı ve İç Kilidi
Kontak Kilidi
Direksiyon Kilidi ve Ekipmanı

Anahtarlarıyla beraber geliyor.

Kilit gelene kadar Depoyu açmak doldurmak istersen, yanındaki alyan vidaları komple sök kapağı al eline doldur, tekrar kapat. Kilit gelince de aynı şekilde vidaları söküp kapak-kilit komple değiştireceksin.

Eğer sadece kontak kilidini bulabilirsen onu al. Depo kilidi için de Asya Ghost vs. depo kilit ve kapakları bizimkilerle aynı hemde 3-te bir fiyatına.
https://www.cevizciogluyedekparca.co...lit-seti/13735

Kolay gelsin.
bu çok daha iyi fiyat olarak teşekkürler. RR da 190 tl yazıyor sade kontak. bu arada alyanları sökmeyle açamazsın dediler denemedim o yüzden. bugün bi deneyeceğim teşekkürler.