İstanbul'dan herkese merhabalar,
İsmim Evren, ne kadar spyder istesem de maddi imkanlar doğrultusunda keeway supershadow 250 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Güzel etkinliklere, güzel paylaşımlara inşallah![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Keeway Supershadow 250
İstanbul - Bayrampaşa (Avrupa Yakası)
B Rh (+)İstanbul'dan herkese merhabalar,
İsmim Evren, ne kadar spyder istesem de maddi imkanlar doğrultusunda keeway supershadow 250 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Güzel etkinliklere, güzel paylaşımlara inşallah![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Evren aramıza hoş geldin. İnşallah bütçeni toparlayınca gönlünde olana da kavuşursun.
Hyosung GV250
Antalya
0 Rh (+)Aramiza hosgeldin umarim gonlundeki makinayada kavusursunforumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Evren aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan![]()
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Dostum merhaba.. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah. Şimdilik ayağını yerden kesmiş ya buna da şükür. Tekerine taş değmesin. Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle;aramıza hoşgeldin..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kawasaki VN800 Vulcan
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
A Rh (-)Aramıza hoşgeldin, kazasız sürüşler.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Evren aramızda hoş geldin.... forumda ve yollarda aktif olman dileği ile ...
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Evren Hoşgeldin .. hayırlısı olsun .. Haftalık buluşmalarımıza bekleriz dostum..
Kuba Superlight 200
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)aramıza hoş geldin valla benim sevdiğim makinalardan biri supershadow hayırlı olsun![]()
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)