Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Acar Yavuz
    Yönetici
     SUZUKI M800 intruder
     İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    24,521
    Beğenilmiş
    2,704
    İlker kardeşim , grup için çalışmaların , tüm RR ailesini kucaklaman , misafirperverliğin her zaman tarafımdan takdir görmüştür . Liderlik vasıfların ve vefan atanmadan öncde benim gönlümde Eskişehir sorumlusu olarak bir tek seni bildim ve tanıdım , atanman zaten olan ve hakettiğin başarının usule uygun hale gelmesi oldu ... Hayırlı olsun ... Eskişehir grubunun dahada büyümesini dilerim , İstanbuldan bir kardeşin olarak elimizden gelen her şey , evimiz , yüreyimiz sana daima açıktır , tüm sorunlarında elimizden geldiğince yanındayım ... Senin ve tüm ailenin tekeri daima düz bassın ... Saygı ve sevgilerimle ...
    aidikurt (04.October.2017), bjorngelotte (04.October.2017), Bypale (04.October.2017), CELİL (04.October.2017), centaur (04.October.2017), downoflight (04.October.2017), Tolga Öncel (04.October.2017) Bunu beğendi.

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    İlker,
    Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
    Her çabanın, uğrasın, emeğin bir karşılığı vardır. Çok fazla emek, zaman harcadın, özveri ile koşturdun ve sonunda Eskişehir İl teşkilatına kavuştu. Dilerim bu çabalarınız devam eder ve gönlünüzdeki organizasyonu geliştirir ve yaşatırsınız.
    Nezdinde Eskişehir'deki tüm kardeşlerimizi kucaklarım.
    CELİL (05.October.2017), centaur (04.October.2017), downoflight (04.October.2017) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)