bu sevdadan kolay vazgeçmem..ama öğrenmem lazım herşeyini sonuçta..araba gibi değil kiaslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)bu sevdadan kolay vazgeçmem..ama öğrenmem lazım herşeyini sonuçta..araba gibi değil kiaslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum zamanla alısırsın sende motorunda motorunu karsına al onunla konus dostlugunuzu pekıstırın bu manevı yonumuzu kaybeteyelım sonucta onunla bır dost gıbı bırlıktesınız bırseyler yasıyorsunuz ıyı zaman gecırıyorsunuz bu belkı kımıne gore sacma olsada benım ıcın cok onemlı :D :D :D :D :D
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)sana sonuna kadar katılıyorum çok haklısın ...başka bir duygu bu yasancezz Nickli Üyeden Alıntı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)getto Nickli Üyeden Alıntı
hey koçum be o zaman eyvallah .....
şimdi bi dost ..abi nasihatı bunu sakın unutma motoro bindiğin zaman ben ustayım ama önümdeki sağimdaki solumdaki ve arkamdaki hepsi canavar hepsi düşman benden daha acemi her şey yapabilirler diyerek çok dikkatli bin yolun ve bahtın açık rüzgarın ılık olsun .tekerine taş değmesin.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Öncelikle sevgili getto sorun çok göreceli. hiç kimse birbirinin aynı şekilde düşmeyeceğinden ve kimsenin reaksiyon şekli aynı olmayacağından soruya cevap vermek zor. her zaman korumalı kıyafetlerin , sırt koruman ,dizliğin ve eldivenlerin olacak.bunları daha almadıysan alırken paraya acımayın en iyilerini alın.asla kasksız ve alkollü olarak kullanmayın. yağmurda normal seyir hızınızı düşürün.yağmuru havada önünüzdeki aracın tekerlek izini takip edin. su birikintisine gizlenmiş bir çukur varsa bunu bu şekilde anlayabilirsiniz. sakın önünüzdeki bir aracın yolunu ortalamayın. araba çukur , taş gibi cisimleri öndeki araba şoförü ortayacağı için buna dikkat etmezseniz bodoslama çukura ,taşa ,hayvan ölüsüne takılırsınız.kan pıhtılaşmaya yakın buzdan beter kayar.asla ama asla virajda yana yatmış vaziyette fren yapmayın. yapmanız icap ediyorsa motorunuzu düzeltin hızınızı düşürün tekrar yatın. düştükten sonra yapabileceğiniz pek bir şey yok. yuvarlanmamaya çalışsın.
Not: bu aralar eldivenlerle kafayı bozmuş bir haldeyim. görebildiğim bütün eldivenlerin elin üstünü koruyan korumaları var. bu durumda ısı geçirmeyen sağlam dikişleri olan kevlar kumaşlı bir eldiven bulmak veya yapmak farz oldu. çünkü düşerken genelde avuç içi ile denge bulmaya meyilliyiz bu durumda elin üstündeki korumalar pek işe yaramayacaktır.anlaşılan gene kesip biçeceğim
Wallaha okanım ben 107 kiloyum ama yunus emrenin yanında ana okulu bebesi gibi kaldım.kolları bacağım kadar kalın ve yunus emre daha 17 yaşında . 22 yaşına geldiğinde Godzilla gibi olur. bence kızdırmaya gelmez. benden söylemesi.okan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
abi faydalı bilgilerin ve tavsiyelerin için sağol harfiyen uyucam...
DD250E-9
İzmir
0 Rh (+)bir tavsiye de benden. düştüğün durumda hızın çok az değilse asfaltta sürükleneceksin mutlaka. kesinlikle kalkmaya çalışma. mümkün olduğu kadar kendini koruyarak ve yavaşlatarak dengeli şekilde kaymaya devam et. durduğun zaman ayağa kalk. hızın kesilmeden kalkarsan çok dengesiz şekilde bir daha düşüp bir yerlerini yaralayabilirsin.
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)canım film mi çeviriyorsunuz... bir adama düşerken ne yapması gerektiğini söylemek kadar aptalca birşey olamaz...
düşmüşsen düşmüşsündür artık ALLAH'A ve reflekslerine güveneceksin... yok düşerken şöyle yap yok böyle yat...
gerekli koruma önlemlerini sen al kardeşim zaten düşmüşsen yapacağın birşey yok demektir...
hando
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)bu konuda bıraz tecrubem var sureklı dusuyorum
1.tem de kamyona yandan carptım yada ocarptı sonucda dengem bozuldu dustum dusunce kamyonun altına gırmemek ıcın
sağa kayan motoru yakaldım emnıyet serıne kadar 50 mt suruklendım sola yuvarlansadım jıletle kazırlardı
gıdonun ucundan yakaladıgım ıcın suruklenırken kollarım yere fazla surtmedı cegetım yokdu ama dızlıkler benı korudu
bu durumda motoru yakalamk ııd
2. duz yolda dusdugumde hız yapmazken dusunce bence motorun altında kalmamk lazım
3.motoru baska araclara kalkan olarakda kullanabılırsınız carpmalarda
4.sonucda dusmekde duruma bağlı bazen yakalıcn bazen ıtıcen bazen kaçıcan bazen sıncen bazen az hasardan kacarken cok daha buyuk bela alabılırsın ustune
Türkiyeyeni düşmüş evde yatan biri olarak söyliyim sakın tutma motoru :D hatta mümkünse tekme at uzağa gitsinsorun benim gibi altında kalıp ayağın şiş evde 2 hafta yatarsın
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)