Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

napmak lazım

dostlar malum forumda ve motorda yeni olduğum için bilgilerinizden yararlanmak istiyorum faydalı bilgiler kısmında da bulamadım bir sorum var...
    kimisi motordan düşünce motoru bırakma sakın dio kimi de bırak sürüklenirsin dio ..
    hangisi dorudur acaba
    the wind determines the way of falling leaf

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    en dorusu düşmemek..... düşünce hepsi aynı.. kafayı da kollayacan .....kaska güvenmeyecen... motoru bırakmak daha mantıklı.. en azından onun altında kalıp ezilmezsin....temammı..
    sende yeaks gibi çıktın haa.. bi dene yeaks var yunus emre diye bi hızlı genç....sabaha kadar soru yağmuruna tutuyo bizi.... :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    en dorusu düşmemek..... düşünce hepsi aynı.. kafayı da kollayacan .....kaska güvenmeyecen... motoru bırakmak daha mantıklı.. en azından onun altında kalıp ezilmezsin....temammı..
    sende yeaks gibi çıktın haa.. bi dene yeaks var yunus emre diye bi hızlı genç....sabaha kadar soru yağmuruna tutuyo bizi.... :mrgreen:
    :mrgreen:

sağol abi..valla çok sorucam bende heralde..çok yeniyim çünkü bu motorda inşallah sabırla dinlersiniz...yanlız kormua demirleri var genede altında kalmam heralde...düşmemeye çalışırızda yolların hali malum be abi

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Sor kardeşim sor sormaktan zarar gelmez.Bencede düşmemek en iyisi ama düşersen en akıllıcası motoru itmekhem senden uzaklaşsın hemde sen onu iterken kendinide yavaşlatmış olursun tabi o anda aklına gelirse
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    getto aman diyim koruma demirine pek güvenme o yüzden sen sal motoru nereye giderse gitsin sen kendini en az hasarla kurtarmaya bak.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ooooo düşme mevzuuna gelinmişse benim engin ve kıymetli bilgilerime ihtiyaç var demektir. Bkz. Kapıdağ dönüşü Gemlik-Yalova arasındaki 3 salto, 4'lü burgu denemem!! :D :D

Abicim ben de klişe lafla başlıyım! Düşmemek en iyisi tabi ama asfaltı öpmeden de motorcu olunmuyo biliyosun! Ha sen benim gibi olma tabi, motordan düşme işini zevke dönüştürme... Şaka bi yana bence en doğrusu bırak motoru gitsin. Aksi halde 1-motor ağır, bi tarafını yaralar 2- motor sıcak, bi tarafını yakar 3- motorun elcikleri, fren kolları, aynaları sivri sayılabilecek yapıda, batar... Sonuç olarak her bi şekilde canını ekstra yakar! Hani düşenin dostu olmazmış ya? Düştün mü motorun da dost olmuyo sana!!!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben eniyisi bir düşüp deneyim yahu ... ok ozaman napıyomuşuz motoru bırakıyomuşuz gitsin...ya peki bu deri kıyafetler harbiden ölümü kırılmayı vs önlüyor mu varmı böle deneyimi olan

yeaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sorarım abi gencim ben öğrenicem sizde tecrübelisiniz bilgilendirin bizi işte :mrgreen:
    Yunus Emre

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya önemli bi sorum daha var ...bazen 1 den 2 ye geçerken vites atmıyor zorlamakta istemiyorum...acaba bu sorun normal mi yani motorum çok yeni henüz yoksa servise götürmeme gerek var mı? bazende boş vitese geçmiyor veya zorlanıyor..götürsem mi servise acep??

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı getto Nickli Üyeden Alıntı
    ben eniyisi bir düşüp deneyim yahu ... ok ozaman napıyomuşuz motoru bırakıyomuşuz gitsin...ya peki bu deri kıyafetler harbiden ölümü kırılmayı vs önlüyor mu varmı böle deneyimi olan

güzel kardeşim sen o motosiklet denen nesneyi böyle şöyle düşünürek bineceksen hiç binme sevdiklerine yazık (üzülecekler...kızacaklar vs. vs.) her ne kadar senin malın olsada milli servet.. boş ver bu sevdayı bizleride ne üz nede kafamızı yor.. 4 tekere asılmaya bak...
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)