yok abım bız borcumuzu bıtrırırsek bu hayatta mucadelemız zayıflar bosver borca devam tatlı yıyelım tatlı konusalım tatlıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yok abım bız borcumuzu bıtrırırsek bu hayatta mucadelemız zayıflar bosver borca devam tatlı yıyelım tatlı konusalım tatlıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)doğru diyosun
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)evet borçlu olmayan bir ben varım geleceğe ait tek kuruş borcum yok olmaması içinde elimden geleni yapıyorum.
motosikletimi alırken bir arkadaşım vermişti bir kısmını... birgün yanımda sızlanınca... FENDER STRATOCASTER amerikan marka gitarımı ve alman hughes ketner marka gitar anfimi sattım yok pahasına ve 4 adet marshall marka pedalım da cabası bilenler bilir...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)benım delıkanlı serıfım helal sana yaa ornek almaya calıscam senı su borclar bıtsınhandojoe Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)şşşşşşşşş handooooooooooooooooo
peynir tatlısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)lades aklımda dondurmadan muah olacak bu seferaslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)valla aslan abıcım ben handomun mekanına gıttım bana koftemı yedırmedı meshur peynır tatlısımı yedırmedı hemde dondurmalı sımdı bu yazıyı okuyunca belkı yutkunacaksın ve bana fırca atcaksın ama abı ben anlatırken yutkunmaya basladım senı dusunemıyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ben anlamam aslanım ben alacağımı bilirim durumlar ve zamanım müsait olduğunda gezmeye oralara gidecem ve alacağımı çatır çatır tahsil edecem hiç affetmem valla ..![]()
:P
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ıste fırsat bu fırsat yasar babam benıde gotur hanonun hesap kabarık dıycem ama cuma gunu gelıyor handom bence bız senınle baska bı yeremı gıtsek o gun ne dersın :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)yahu okan kim?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)