Aleyküm selam! Ayrılık uzun sürecek olduğundan böyle oldu... Dediğim gibi kusura bakmayın!yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Aleyküm selam! Ayrılık uzun sürecek olduğundan böyle oldu... Dediğim gibi kusura bakmayın!yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Bize , 2 salto , 3 burgu 1 de parende borçlandın mooon kardeşim !moonchild Nickli Üyeden Alıntı
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Eyvallah Zipidim!! Borç yiğidin kamçısı, ben bir an evvel çalışmaya başlıyım! İlk buluşmada neler yapıcam size neler!!speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
YOK
İstanbul
0 Rh (+)bu kadarmı gelenler daha çok olmalıyız
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Ah canıııım!! Mileydim ben eksilince sayı sana az geldi, yoksa 19 kişi valla çok iyi rakam! Başka gruplar diil 19, 9'u bulamıyo!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Zaten bizimde diğerlerinden farkımız bu 20 bile az geliyo 18 20 lere çok alıştık insan daha fazlasını istiyo
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Moderatör oldum tatminsiz oldum diyosun yani??? :D Öteki de zaten first lady! Admin'i hiç sorma, hayalet admin!! Adı var kendi yokyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Hepimiz doyumsuz yönetim kadrosu olduk diyosunuz yani?? O da güzel!! :D
E9
İstanbul
B Rh (+)benide yaz yeniköylüm özledim sizi..
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaz abım yaz koca yaz toplanamadık dogru durust kısın kımse gelmez dıyorduk sonbahar yapraklarıyla herkez dokulmeye basladı polo kardes gelırsen mutlu edersın bızı :D :D :D :Dpolo Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yazdım abicim yokmu başka
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-polo
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-Doğan
19-Polat(+1)
20-Gençer(+milyon)
21-
22-
23-
24-
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)