arkadaslarim abilerim tekrardan merhabalar beni maruz gorun yazidan dolayi biraz o an oyle aklimdan gecenleri yazdim ki elimden geldikce daha aktif olmaya calisacagım onun disinda söyle cevaplamak isterim motorla ilgili gercekten guzel bir kitle mevcut burada dedigin gibi omer abi 2015 den beri sadece yazilari okudum onun disinda aktif bir uyeligim bulunmuyor buradada sadece kendi fikrimi dusuncemi soylemek istedim elimden geldikce basimdan gecen olaylari anlattim onun disinda Jaspers kardesim bu forumda gezmeye calisiyorum sanada duzelttigin icin cok tesekkur ederim MaviBeyTc abim tabiki elimden geldikce biseylerle ugrasmak isterim ama bizimde yapamadigimiz elimizden gelmedigi yerler illaki oluyor en buyuk ornek anlatamadigim gibi 2.vites problemi ki motora sahip oldugumdan beri hatta suan bile olan bir problem bu yani benim derdim para kazanmak icin yada herneyse iste bunun icin bile
olsa hakkiyla yapacaksin değilmi sonucta bir problem var ama hicbir sekilde cozulmuyor hani boyle motor kullanicisi olarak sogutuyor insani bu durum anlatabiliyormuyum tekrardan surcu lisan ettiysem affola