Dostum öncelikle önceki konulardan ve şanzıman diye bağıran abilerden okuyup teknik bilgi edindiğim kadarıyla cevaplayayım tabiki daha deneyim sahibi cevaplar alacaksındır biri konusunda fabrika çıkışı dişlilerin ısıl işleme tabi tutulduğunu fakat bu yedek parça halinde takılan dişlilerin ısıl işleme tabi tutulmayıp daha dayanıksız olduğu fikrini okumuştum bunu bir araştır derim işini görebilir
Artı olarak kendi motorumu yeni almama rağmen şu 2 den boşa durumuyla ilgili birşey farkettim ki vitesleri seri atmaya çalışırken 1. Vitesten boşa geçirebilip 2. Vitese tam oturtamadan vites pedalını bıraktığım oluyodu ve bunun ardından vites boşa düşüyordu bunun zamanla 2. Dişliyi parçaladığınıda okudum aynı zamanda ve kendi motorumda vites değiştirme işini biraz daha ciddiye almaya başladım ve tam bir bilek hareketiyle özellikle 2. Vitesi oturtuyorum ve bir daha öyle birşey yaşamadım sanada bunu denemeni tavsiye ederim yaptırdıktan sonra tabiki fazla ciddiye almasanda olurnasıl olsa acemi tavsiyesi...
Birde ne kadarda daha deneyimli abilerimizin konuya katılımını beklesemde sanki beni görünce kaçıyolarmış gibi bir hisse kapılmaya başladımve burdan özellikle anadolu yakasındaki abilerimize sesleniyorum ki acaba toplantıya geldiğimde nereye kaçacaksınız
şaka bir yana beni dışlamayın banada cevap verin :D

Regal raptor 250E-9B
İstanbul- ümraniye
A Rh (+)
nasıl olsa acemi tavsiyesi...
şaka bir yana beni dışlamayın banada cevap verin :D