Alıntı acryvz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
www.hudsonderi.com

Bu bizlerin çoğunun alışveriş yaptığı bir mağaza , bizim grubun ismini verirsen hem indirim yapar hemde iade de sorun çıkarmaz ... (en azından bana hiç yapmadılar )... tabi önce konuş anlaş .... saygılar
Teşekkür ediyorum sitelerini inceledim. Deriler neyse de diğer ürünler dışarıya göre bayağı ucuz gibi. Ankara istanbul için iletişime geçeceğim.

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
internet üzerinden Motomax ve n11 de sorunsuz iade yapabilirsin
Teşekkür ediyorum. Motomax şu an zaten kampanyada galiba bunun için de internet alışverişleri kapalı. N11 üzerinden gelecek ürün konusunda şüphelerim olduğu için buradan sordum

Alıntı Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi pantolon için motobikejeans diye bir yer var Türk malı gayet iyi olduğunu duydum ama alışveriş yapmadım aldığın ürünlerde motosiklet aksesuar mağazalarında genelde değişim sıkıntısız olur ama iade yapmazlar diye düşünüyorum motolizde 2. ürüne yüzde bilmem kaç 3.ye bilmem kaç falan indirim vardı motomaxte de indirimler devam ediyor sanırım buralara bakabilirsin...
Teşekkür ediyorum. Motobikejeans a baktım güzel ürünler ve piyasaya göre de ucuzlar hoşuma gitti. Motoliz e de baktım burda fiyatlar tuzluydu ama burdada güzel ürünler vardı.

Velhasıl teşekkür ediyorum. Aradığım ekipmanlar için buralarla iletişime geçeceğim. İadede sıkıntı çıkarmazlarsa ne ala

Mehmet A.