Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

hsynyldz347 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin YILDIZ
    Öğrenci
     Regal raptor dd150-e2
     Istanbul - Kartal(Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    26
    Beğenilmiş
    5
    Herkese iyi forumlar.8 gün önce açtığım konu ile ilgili bir şey paylaşmak istiyorum.Bildiğiniz gibi motorumun çok yaktığından şikayetçiydim.(Hala da öyle) Kilometre kuruş hesabı yapmıştım fakat İbrahim abimin uyarısı sonucu 100km/litre hesabının daha doğru bir sonuç vereceğini söyledi ve ben de öyle yaptım. 9 litre benzin aldım ve tripmetre yi açtım.200 kilometre gidebildim ve bu da 100 km de 4.5lt eder. Yani hala çok yakıyor.Bana ne gibi tavsiyeleriniz olabilir? Vites düşürdüğüm zaman egsoz da küçük patlamalar oluyor ard arda (çok hoş bi ses :D) hava filtresi de yeni değişti.
    Motosiklet:Regal raptor dd150 2013 model
    Konu hsynyldz347 tarafından (10.December.2017 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.

İbrahim Berk Adıgüzel
    LCW-IT Destek, Amatör Dövmeci :)
     Yamaha XV950A
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Alıntı hsynyldz347 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi forumlar.8 gün önce açtığım konu ile ilgili bir şey paylaşmak istiyorum.Bildiğiniz gibi motorumun çok yaktığından şikayetçiydim.(Hala da öyle) Kilometre kuruş hesabı yapmıştım fakat İbrahim abimin uyarısı sonucu 100km/litre hesabının daha doğru bir sonuç vereceğini söyledi ve ben de öyle yaptım. 9 litre benzin aldım ve tripmetre yi açtım.200 kilometre gidebildim ve bu da 100 km de 4.5lt eder. Yani hala çok yakıyor.Bana ne gibi tavsiyeleriniz olabilir? Vites düşürdüğüm zaman egsoz da küçük patlamalar oluyor ard arda (çok hoş bi ses :D) hava filtresi de yeni değişti.
    Motosiklet:Regal raptor dd150 2013 model
    eğer egzozda sürekli patlamalar oluyorsa bahsettiğin şekilde makinadaki karbüratör senkron ayarını yaptırman lazım benzin hava karışımı için o yüzden biraz fazla yakıyor olabilir ;)
    hsynyldz347 (10.December.2017) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)