Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Mehmet A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Altun
    SMMM
     Hyosung GV250 (KERATA)
     Ankara-Mamak
    Beğenmiş
    21,571
    Beğenilmiş
    3,835
    Alıntı BerkS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk olarak herkese merhabalar iyi haftalar umarım herkesin keyfi yerindedir.
    Sizlere bir kaç parça ile ilgili sorularım olucaktı. İlk olarak motoruma yeni bir akü almak istiyorum ama sanırım akü alanına her akü sığmıyor ve amper konusunda farklı fikirler mevcut bana önerebileceğiniz orta klasman aküler varsa marka bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim. Bir diğer sorum bazılarının başını çok ağrıttım zincir ve ön arka dişliyi set olarak değiştireceğim ustaya sorduğumda parça fiyatlarını azıcık yüksek tutuyorlar Klasik 250 için zincir ve dişli set önerilerinize açığım son olarak elcik önerisi alacağım benimkiler hafif deforme olmaya başlamışlar hepinize şimdiden çok teşekkürler. Tekerinize taş değmesin
    Newmoon06 ali abi kullanıyor ve banada önerdi aldım memnunum. Tavsiye ederim. Marka model olarak farklı vermeye çalıştılar ama biraz arayıp bunu buldum. Fiyatı internette 110 lira.
    Ama Fakat kendi akünün ölçülerini alıp öyle alışverişe çıkarsan sorun olmaz. Dikkat parça satanlar farklı ve voltajı düşük verebilirler o da sıkıntı çıkarır. Bana daha ufak ve daha düşük voltlu yollamışlardı.
    Düzeltme: mesajın sonunu sonradan okudum benim motorda klasik bu akü tam oturuyor ve sıkıntısız kullanıyorum.
    Dişli konusunda yorumsuzum...

Mehmet A.
    newmoon06tr (07.December.2017), Raci06 (07.December.2017) Bunu beğendi.
    Konu Mehmet A. tarafından (07.December.2017 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.
    İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...

RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
    Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)