Merhaba Hüseyin;
Öncelikle motorun hayırlı-uğurlu olsun. Her zaman söylerim, chopper-cruiser sadece bir motor değil yaşam tarzıdır. Bu yaşam tarzı birlik halinde olmayı gerektirir. Aidiyet yada teslim olmak değil kurtlar gibi birlikte hareket etmek ve gücünü özgürlüğe dayalı bir birliktelikten almak.. Bu yüzden doğru yerde olduğunu düşünüyorum -ki sen de doğru yerde olduğuna inanarak güzel bir başlık açmışsın
Maalesef Çanakkale'de bir teşkilatımız bulunmamakta. Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum lakin muhtemelen sen okulu bitirip Bursa'ya döndüğünde Allah izin verirse ve Üst Yönetimimiz de onaylarsa memleketinde aktif bir teşkilat olacak. Bursa'dan iki değerli kardeşimiz var. RR Eskişehir' de hem teorik & taktik eğitimlerini alıyorlar hem de Bursa için hazırlanıyorlar.
O vakte kadar forumda teorik & teknik bilgilerini geliştirebilir , nice arkadaşlarımızla yüzünü hiç görmediğin yoldaşlarınla kaynaşabilirsin. Zira forum bizim için çok ama çok önemli.. Forumda aktif olmak , aktif olma vesilesiyle bu aileye saygı duyma biçimimizdir. Raptor Riders büyük bir ev ve biz de bu evde yaşayan ailenin fertleri isek bu evin mutfağı muhakkak forumdur. Genç ve heyecanlı bir arkadaşımız olduğunu görüyorum ve aktif olacağına inancım tam
Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle ; aramıza hoşgeldin..

DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)