| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KARAKAÇAN
Ankara Çankaya
A Rh (+)
Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)KATILIM LİSTESİ
1. newmoon06tr (Ali YENİAY)
2. Rusgarguler (RÜZGAR GULER)
3. Mehmet A. (Mehmet Altun) +1
4.Kurt (Mehmet DEMİRTAŞ)
5. Rc_ali (Ali SARIÇİÇEK)
6. DarkWolf (Batuhan Umut Bayat)
7. Atlıgezgin (İbrahim Büyükkara)
8. Raci06 (Raci)
9. Grey Wolf Erdem
10.
3 numaraya +1 yapayım kimbilir buluşma vaktine kadar belki +2 olur.
Mehmet A.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-
Regal Raptor Spyder250
Ankara
0 Rh (+)
KARAKAÇAN
Ankara Çankaya
A Rh (+)
Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Ankaranın hem yağmurlu hem de soğuk bir gününde yine tertemiz gönüllü insanların toplandığı bir gece daha geçirdik.
Konuyu açarak bizi bilgilendiren bizi bir arada tutmak için çaba sarfeden newmoon06tr (Ali YENİAY) a teşekkür ediyorum.
Konu açıldığı andan itibaren hem forumdaki konunun aktifliğinde hemde diğer iletişim kanallarındaki aktifliğiyle çok canlı bir hafta geçirmemize sebep olan Rusgarguler (RÜZGAR GULER) e çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Her ne kadar bu hafta pek hızlı olamasada elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışan Mehmet A. (Mehmet Altun) a ve neredeyse her buluşmada abisiyle beraber gelip ortama renk katan Osman Ali ye de teşekkür ediyorum ("bir insan kendi kendine nasıl teşekkür eder" yazar burada bunu betimlemeye çalışmış)
Her buluşmaya motorla geldiğini zannettiğimiz fakat arada sırada bizi şaşırtıp araçla gelen Kurt (Mehmet DEMİRTAŞ) a ve bir heyecanla sürekli bizimle olmak isteyen oğlu Cihan a teşekkür ediyorum.
Bu hafta Rüzgarla birlikte hem forumda hem de diğer iletişim kanallarından çok aktif bir hafta geçirmemize sebep kişilerden biri olan Rc_ali (Ali SARIÇİÇEK) ye de teşekkür ediyorum.
Aslında bu haftanın yıldızı 3 kişiden biri de Atlıgezgin (İbrahim Büyükkara) idi. O da forumda ve diğer iletişim kanallarından damarlarımızdaki kanın hızlı akmasını sağlayanlardan. Kendisine katkılarında dolayı teşekkür ediyorum.
Kendisinin hafta içi pek sesi çıkmasa da hem her buluşmamıza katılıp hem de ehliyet başvurusu gibi güzel haberlerle bizi sevindiren DarkWolf (Batuhan Umut Bayat) a teşekkür ediyorum.
Genelde oğluyla beraber bize katılmasına rağmen bu sefer yalnızda olsa bşze katılıp muhabbetimizin katlanarak artmasını sağlayan Raci06 (Raci) ya teşekkür ediyorum.
İlk zamanlar aramıza katılamasada grubumuzun daimilerinden olan ev taşımasına rağmen o yorgunluğun içinde bizi yalnız bırakmayıp buluşmamıza gelen Grey Wolf (Erdem) a teşekkür ediyorum.
Malum Ankara hava koşullarından dolayı motorize olmasa da bir şekilde gayret edip bu muhabbetin bir parçası olan herkese sonsuz teşekkürler.
Bugün yine güzel ve keyifli muhabbetlerin gözüne vurduk sadece muhabbette değil ekipman konusunda, motor aksesuarı konusunda, yedek parça konusunda ve hatta bir çok konu daha konuştuk.
Yine iyiki yapmışız dediğimiz bir buluşma oldu. Gelenlerin ayaklarına yüreklerine sağlık. Gelemeyen arkadaşlar ise maruzatlarını bize ilettiler peki biz ne yaptık tabiki onların yerinede muhabbet ettik
Bu muhabbet iyi muhabbet.
Hep böyle devam etmesi dileğiyle
Mehmet A.
alibaba07 (22.Aralık.2017), Atlıgezgin (22.Aralık.2017), CaNeR (22.Aralık.2017), CELİL (22.Aralık.2017), kurt (22.Aralık.2017), newmoon06tr (22.Aralık.2017), Rusgarguler (22.Aralık.2017), Rutkay Ediz (22.Aralık.2017) Bunu beğendi.
Konu Mehmet A. tarafından (22.Aralık.2017 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
KARAKAÇAN
Ankara Çankaya
A Rh (+)Çok keyifli bir buluşma olduher zaman ki gibi
ayağınıza sağlık
güzel ve sıcak muhabbetiniz için teşekkürler
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (22.Aralık.2017), kurt (22.Aralık.2017), Mehmet A. (22.Aralık.2017), newmoon06tr (22.Aralık.2017) Bunu beğendi.
Regal raptor 250E-9B
İstanbul- ümraniye
A Rh (+)Millet muhabbetiniz bol olsun ^.^ Bu kadar keyifliyse bir ara biz de uğrayalım![]()
CELİL (22.Aralık.2017), kurt (22.Aralık.2017), Mehmet A. (22.Aralık.2017), Raci06 (22.Aralık.2017), Rusgarguler (22.Aralık.2017) Bunu beğendi.
Konu MaviBeyTc tarafından (22.Aralık.2017 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor Spyder250
Ankara
0 Rh (+)Muhabbet için tüm arkadaşlarıma Teşekkürler, harika bir akşamdı![]()
CELİL (22.Aralık.2017), kurt (22.Aralık.2017), Mehmet A. (22.Aralık.2017), newmoon06tr (22.Aralık.2017), Rusgarguler (22.Aralık.2017), Rutkay Ediz (22.Aralık.2017) Bunu beğendi.
Regal Raptor Spyder250
Ankara
0 Rh (+)Ayrıyetten Mehmetcim yazına bayıldımm![]()

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)