Ben barış aranızda yeni bulunuyorum antalya da yaşıyorum ögrenciyim daha bir motorum yok ama çok yakında motorumu alarak bu büyük aileye katılmak dileğiyle
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR SYPDER 250
ANTALYA-ANKARA
A Rh (+)Ben barış aranızda yeni bulunuyorum antalya da yaşıyorum ögrenciyim daha bir motorum yok ama çok yakında motorumu alarak bu büyük aileye katılmak dileğiyle
acryvz (08.January.2018), alibaba07 (07.January.2018), aycanblmts (08.January.2018), centaur (07.January.2018), FouL (09.January.2018), Ömer (07.January.2018), selmankaya (09.January.2018) Bunu beğendi.

Regal Raptor DD125-E
Antalya
B Rh (+)Rr ailesine hosgeldin. Motorun olmasada forumdan takip edip toplantilarimiza katilabilirsin. Yakında yuz yuzede tanismak dilegiyle.
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Barış Antalya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun inşallah![]()
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)Merhaba Barış, foruma hoş geldin, umarım gönlüne göre bir makina bulursun![]()
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin. Toplantılarımiza bekliyoruz. Her türlü soru ve sorun için bizlere ulaşabilirsin.
İnşallah tez vakitte makinene kavuşur ehliyetini alır yolların tozunu attirmaya başlarsın.
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Merhaba Barış;
Antalya İl Teşkilatımızın ilk buluşmasına muhakkak katıl.. Arkadaşlarımızın motor seçimin dahil pek çok konuda sana yardımcı olacaklarından eminim. Motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Barış aramıza hoş geldin, şimdiden gönlünden geçen motora bir an önce kavuşman dileğiyle bol şanslar...
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Barış aramıza hoşgeldin. Gönlündeki makinaya kavuşup forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle![]()
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Barış aramıza hoş geldin ...
REGAL RAPTOR SYPDER 250
ANTALYA-ANKARA
A Rh (+)hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. En kısa zamanla sizin aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyarım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)