Alıntı BerkS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hüseyin merhabalar öncelikle aramıza hoş geldin , forum kuralları gereği ilk önce “tanışma” başlığı altında kendini tanıtman gerekiyor , bu sayede bizde kiminle konuştuğumuzu daha detaylı bilebiliyoruz. Linkini bırakamadım şuan telefondan bağlı olduğum için bulamazsan birisi mutlaka iliştirir buraya. Soruna gelecek olursam açıkçası bende daha çok yeniyim bu konularda motoruma daha kavuşalı daha 1 ay oldu ancak alırken çok araştırdım buradaki herkesle görüştüm neredeyse ve baya Bilgi topladım bu sayede , şanzıman problemi evet spyder ve daytonada görülen bir problem tabii ki motoru kullanım şekline de bağlı ancak elbet bir yerde patlıyor, sana klasik 250 önerebilirim (DD250e 9b) şanzıman problemi Yok motor bloğu daha sağlam spyder ve daytonaya kıyasla hatta araştırmalarıma göre neredeyse tüm Çin motorlara kıyasla daha az sorunlu bir makina. Sağlam ciğerli 2011 modelinden sonra balansörlü gerçekten çok konforlu ve özellikle başlangıç için çok ideal hareket kabiliyeti çok iyi ve fiyatı da gerçekten makul. Bende öğrenci olduğum için epey araştırmıştım az uğraştıran bir makina çok masraf etmezsin hele çok temiz yakalarsan hiç etmezsin , diğer abilerim ve arkadaşlarımda bu konuda Bilgi verecektir tekrar bir sorun olursa yardımcı olmak isterim ,umarım aradığın motoru bulursun forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle

Edit : ben yazana kadar İlker abi yazmış aynı bilgiyi iki kez geçmiş oldum kusura bakmayınız lütfen
Klasik kullanan olarak katılıyorum. kaldı ki bendeki model 2005.. şanzıman problemi vermedi bende 4 senedir, öncekiler değiştirdi mi bilmiyorum ama 2006 da trafiğe çıktıysa ve problem verdiyse bende de vermesi gerekir, ilk direk bu motorla başlamış ve şanzımanın içine etmiş olmam gerekiyor diğer sorunlar her motorda ( her segment marka model menşei ) olduğu kadar bunda da oluyor ve gerçekten ama gerçekten motor şans işi..
Ve bütçe konusunda da diper modellere an daha iyi olduğunu ufak bi ikinci el piyasası araştırmasında anlarsın. Lakin grupta satanlar var ve sıkıntı yaşayan yok spyder daytona modellerinde. Dediğim gibi biraz da şans meselesi. İyice baktırmak, tanıdıktan almak şans ihtimalini arttırır.