Hakan öncelikle aramıza hoş geldin.

Buluşmalarımız genellikle geç saatlere kadar sürüyor. Bu nedenle rahatlıkla gelebilirsin. Senin olduğun bölgeden birkaç tane gelen arkadaşımız var.

Sorularına gelecek olursak. Bunu sadece senin için değil tüm motor alacak arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum.

1. Spyder ile uzun yıllar şehir içi şehir dışı yol yapmış biri olarak tavsiye ederim. Trafikte bir sorun yaşamazsın. Bu daytona içinde geçerli.

2. Aramış olduğun fiyat bandında motor bulabilirsin ama sorun yaşama ihtimalin yüksek. Yüksek model düşük km ve özellikle bizim bildiğimiz sana grup içinden arkadaşların referans olabileceği motorlara öncelik ver.

3. Grup içinde her satılık ilanı açana itimat etme, sırf motoruna pazar yapmak için girip ilk başlıkta satılık ilanları açanlar olduğu gibi, bir iki satır yazı yazıp sonrasında grubun eski üyesiymiş edalarında satılık ilanı açanlara özellikle dikkat et. Referans çok önemli. Satılık ilan sitelerinde grubun ismini kullanıp ellerindeki hurda motorları pazarlamak isteyen bir sürü fırsatçı var. Yine bunlara da gurubun eski üyelerinden referans almadan inanma ve itimat etme.

4. Çok özel sebepler olmadıktan sonra kimse elindeki bir malı ederinden ucuza satmaz. Her malın bir bedeli var ve bu bedelin altında satılıyorsa sebebini iyi analiz etmek lazım. Ucuza iki kez dikkat etmek lazım.

5. Motor şanzıman vs. bunlar için ya anlayan biriyle yada motoru bir ustaya göstermeden almamakta fayda var. Şanzıman konusunda problem yaşayanlar var, yaşamayanlar da var. Ben kendi adıma konuşayım, yaşadım. Ama kendi ihmalim yüzünden komple dişli setini değiştirmek zorunda kaldım.

6. Genel olarak bakacak olursak Regal Raptor markası kendi segmentinin en sorunsuz ve en çok tutulan markasıdır. Bu arada markayla ilgili uzak yakın bir ilgim ve gurup olarak ta bir ilgimiz yoktur. Sadece kullanıcılarının yoğun olduğu bir guruptur tecrübelerimizi çoktur o kadar.
Gurup içinde her marka ve modelde makine bulunmaktadır. Her marka ve modele aynı yakınlıktayız.