Yaklaşık 8 aydır spyder kullanıyorum, diğer arkadaşlarımızın abilerimizin yanında bize çok birşey düşmez ama yinede kendi fikirlerimi söyleyeyim. +/- olarak tarttığımızda genel olarak memnunum. Tıkanmış trafikte arabaların önünden arkasından kolayca girip çıkamazsın malum maşa uzun olduğu için dönmüyor. Yaklaşık 5 bin km yaptım şuan 12 binde. Herhangi bir masrafım olmadı sadece bir kere ampul patladı Evladım gibi bakıyor sesini dinliyorum biraz pimpirikliyim belkide ondan dolayı :D
Artçı konusunda 40 kg artçı sorun olmaz ama ağır kilolarda artçı olmak pek hoş olmuyor tekerlek çamurluğa sürtüyor. Kıramadığım öz abimi(130kg) bindirip gezdirmiştim bende 105 kiloyum. Bi sorun olmadı ama sürtme sesi içini acıtıyor insanın :D
Bende scooter kullanıp 2 sene ara verdikten sonra hiç kullanmayı bilmeden spyder aldım. Arkadaşın 2 gün verdiği eğitimle yavaş yavaş trafiğe çıktım. Şuan ybr veya racing tipli motorlar sürerken zorlanıyorum spyder evimde koltukta oturuyorum gibi geliyor. Emin ol ybr den çok daha rahat az biraz alışman gerekir diye düşünüyorum.