yaa ozı abım su ıllet herıflerı nasıl dınlıyonuz yaa hav hor hann touh forr hıvvv aynen bole bı sarkı :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaa ozı abım su ıllet herıflerı nasıl dınlıyonuz yaa hav hor hann touh forr hıvvv aynen bole bı sarkı :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Sen dinlediğin illetleri nasıl dinliyorsan öyle dinliyoruz sancez, kulağımızla.
Ayrıca herkesin muzik zevki kendine göredir bu yüzden yargılamak yada isim takmak yakışmaz.
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ozzı abım cok ozur abım ben senın gır gır yaptıgının snmıstım sonradan dusundumde bu senın tarzındı haklısın zevkler renkler tartısılmaz yanlısım olduysa bagısla ok abım :( :(ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
seni en kısa zamanda bi heavy metal konserine götürmeyi düşünüyorum.Hatta düşünmüom yapıcam.sancezz Nickli Üyeden Alıntı
![]()
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)bende kopmassam ne olayım bu gunden ıtıbaren saclarımı uzatıyom hadı bende o soyledıgınden olucamozzymania Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hiç EVANESCENCE nin "BRİNG ME TO LIFE" sini motorsiklet kullanırken dinlediniz mi ...? tavsiye ederim bir kere dinleyin ...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ben ne zaman radyoda bu sarkılar cıkınca frekansı deısıyom yaa bu sarkıyı dınleyınce kopuyom motor her seferınde hararet yapıyor cokmu basıyoz ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:inci Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ben yazacaktım mesajımın altına "dinleyecek olanlar aman dikkat " diye...benim elimin ayarı kaçıyo bu şarkı ile motosiklet kullanırken ;)
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)wisky in the jar da iidir, metallica coverı tabi ki... amma velakin artıkın trashı kaldırmıyo kafam... judas falan ağır geliyo...infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)sebnem ferah. teoman ozlem. tekın .hayko cepkın. vs favorı cok tarz bu bendeagresus Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)