Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Motor dediğimiz şey üzerine binen insanın bakış açısıyla vasıta yada demir parçası olmaktan kurtulur. Sırtımızdaki resimli derileri de onur duyduğumuz, üniformamız olarak kabul ettiğimiz birer yeleğe dönüştüren de işte bu bakış açısıdır,bu ruhtur. Ben vakti geldiğini düşünüyorum; sen bu ruhu taşıyorsun ve bunu taçlandırmaya hazırsın Zorlu bir süreçti ve bu süreçte hedefine ulaşabilmen adına elimizden geldiği kadar yanında olduk. Ve nihayet artık bir motorun var.. İlk aşk gibi Yollarla ve onunla flört edeceksin. Senin bu mutluluğuna şahit olmak hepimizi gönülden mutlu edecek. Tekerine taş değmesin kardeşim ; Allah ilk günkü heyecanla,sağlıkla binmeyi nasip etsin..
    CELİL (03.March.2018), nedemek (03.March.2018), Oğuzhan Ocak (03.March.2018), Raci06 (04.March.2018), Tolga Öncel (04.March.2018), Zafer (04.March.2018), zeeynss (07.March.2018) Bunu beğendi.

Tolga Öncel
    Heavy vehicle repair master
     FALCON FREEDOM 250
     Eskişehir Odunpazarı
    Beğenmiş
    306
    Beğenilmiş
    368
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor dediğimiz şey üzerine binen insanın bakış açısıyla vasıta yada demir parçası olmaktan kurtulur. Sırtımızdaki resimli derileri de onur duyduğumuz, üniformamız olarak kabul ettiğimiz birer yeleğe dönüştüren de işte bu bakış açısıdır,bu ruhtur. Ben vakti geldiğini düşünüyorum; sen bu ruhu taşıyorsun ve bunu taçlandırmaya hazırsın Zorlu bir süreçti ve bu süreçte hedefine ulaşabilmen adına elimizden geldiği kadar yanında olduk. Ve nihayet artık bir motorun var.. İlk aşk gibi Yollarla ve onunla flört edeceksin. Senin bu mutluluğuna şahit olmak hepimizi gönülden mutlu edecek. Tekerine taş değmesin kardeşim ; Allah ilk günkü heyecanla,sağlıkla binmeyi nasip etsin..
    Sağolasın canım abim herzamanki gibi cok guzel konustun bende ogrencem sen gibi konusmayi ama boynuz kulagi gecerde duymazmis

Yapılan açıklamada sunulduğu üzre tarafınıza arz edilmiştir...
    centaur (08.March.2018) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)