iyi didin modum kubilayım... sil bunu üyeliini.....zatti biişe yaramıyo...şortuda yok artıkın pantol giymeye başlamış...uzaktan bakınca tanınmıyo...ne işe yariicak banla gitsin.. sen banlamıyosan ben banliiim.... :mrgreen: :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)iyi didin modum kubilayım... sil bunu üyeliini.....zatti biişe yaramıyo...şortuda yok artıkın pantol giymeye başlamış...uzaktan bakınca tanınmıyo...ne işe yariicak banla gitsin.. sen banlamıyosan ben banliiim.... :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Evet kardeşim tam dediğin gibi.Çok güzel özetlemişsin konuyu.Yanlış anlama ama burda herkes dost dostanda öte bir aile biraz seçici olmamızın nedenide bu.apron83 Nickli Üyeden Alıntı
dd250 e 34 J 0514 Bursa
Bursa
A Rh (+)ne barıyon lem spidiiiiçalışıosss zaten direksion sınavı ertelendi bi haftaa kııpırdayamıom ..gelcem gelcem
)
Etrafım Arthiss Kaynıyo Ama Bilmiyolar Ki Yönetmen Benim İstedigime ROL Veririm İstedigime YOL!...
GYPSY
EskişehirYok ya, o işler bitti adamım, yaşasın asker haklarıokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)iiyi ya işte komtanım bende asker hakkından bahsediyodum.. en iyi adaleti hakyemez daatıyo zaten... :mrgreen: :mrgreen: kimsenin hakkı kimsede kalmıyo... hemde sevaba giriyonus.. dayak cennetten çıkma çünküm... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirSen Çarşamba'lı olmadığından emin misin adamım?okan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)hehhehe. hiç sevmem .....ben samsunluyum.. dooma büüümeee....emrahss Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Türkiyeslm arkadaşlar nbr bende samsunluyum ve regalcilere katıldığım için çok mutluyum
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hişşşş Çarşambalılar olabilir forumdaokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
Doğma ama büyümeme
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)seni severim .. ama çarşambalı olduunu bilmiyodum...selçuuum carvallom....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)