BUYRUN ADRES;
http://www.intoko.com.tr/index.php?u...sP6A%253D%253D
RESİMDEKİ MAKİNENİN SESİNİ DİNLEMİŞTİM FENA SAYILMAZ.
EGZOSUN ÜSTÜNE İSTEDİĞİNİZ ADIDA YAZIYOLAR.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki ER-5
İstanbul
A Rh (+)BUYRUN ADRES;
http://www.intoko.com.tr/index.php?u...sP6A%253D%253D
RESİMDEKİ MAKİNENİN SESİNİ DİNLEMİŞTİM FENA SAYILMAZ.
EGZOSUN ÜSTÜNE İSTEDİĞİNİZ ADIDA YAZIYOLAR.
caponord
Samsun
B Rh (+)yokuş aşşa inerken veya kompresördeyken patlatma yapıyormu :?: .. o çok önemli... eğer patlatma yapıyosa at gitsin ... gaz verincede bırakıncada aynı toklukta ses vermesi gerek..onu inceleme fırsatı bulabildinmi acaba dostum...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)güzel hoş da zaten üztünde yazıyor " REGAL RAPTOR sesli egsozlar" diye
bizim egsozlar gibi ses cıkarıyor niye değişeceğiz onu anlamış değilim :?
okan aslında patlayanından takacaksın abicim J AWA gibi ooooffff ne sükseli olur dimi mahallede patt patt patt :lol:
caponord
Samsun
B Rh (+)kino baba ben sabah 7 de kalkıyom ... o saatde motörü çalıştırdımmı şimciki ses bilem çok geliyo, artık pencerelerden kap kacak terlik yağmaya başlar kafama :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)mutlaka güzel sestir.ama ben vecdi kardeşimin egzos sesine hayranım.bilenler bilir
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
REGAL RAPTOR E-9 KIMIZI
Türkiye
A Rh (+)abıler ben orada yaptırdım cok memnunum hemde patlıyobıde uzerıne yazı yazdırabiliyosun
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hakinen uzun yolda kafa patlatır kesin bunlar, özelliklede 90 km den sonraki hızlarda![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Ses iyi, hoş ,...normalde ben de çok hoşlanıyorum,motosiklet dedin mi sesi çıkacak ama..bencil olmamak gerektiğini savunurum her zaman ...toplantılar yapıyoruz ve bunlar bazen geç vakitlere kadar devam ediyo,gecenin bi vakti o kocaman sesle mahalleye geldiğinizi düşünün ,hastası var,yaşlısı , çocuğu , yorgun olanı var .....insanları rahatsız etmemeliyiz diye düşünüyorum....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)