Ender SÖKER İstanbul aranızda yeniyim ve motorcu olarakta yeniyim daytona 250 cc almak istiyorum aslında bi tane buldum 2012 model 14binde bu motorla ilgili yorum ve görüşlerinize ihtiyacım var herkese iyi günler dilerim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Ender SÖKER İstanbul aranızda yeniyim ve motorcu olarakta yeniyim daytona 250 cc almak istiyorum aslında bi tane buldum 2012 model 14binde bu motorla ilgili yorum ve görüşlerinize ihtiyacım var herkese iyi günler dilerim
Birkan Bozkuş (25.Nisan.2018), Chopper_alp (26.Nisan.2018), erkopaşa (25.Nisan.2018), FouL (26.Nisan.2018), kurt (25.Nisan.2018), Ömer (26.Nisan.2018), spue (26.Nisan.2018) Bunu beğendi.
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin ender, motorla ilgili görüşleri kimse görmeden bişe diyemez fakat genel olarak burda regal kullanıcısı var, çoğu memnun. Hangi yakadaysan oranın haftalık buluşmalarına katılarak hem bizlerle yüz yüze tanışıp hemde kullanan arkadaşlarla konuşmuş olursun![]()
Birkan Bozkuş (25.Nisan.2018), darknessking (25.Nisan.2018), freedoomrider (25.Nisan.2018) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Ender aramıza hoş geldin
Bulduğun makinanin linkini buraya koyarsan arkadaşlar bakıp görüşlerini bildirirler![]()

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Aileyle hoş geldin Ender
Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hoşgeldiniz ....
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)Ender hoş geldin, motoru bildiğin güvendiğin bir ustaya göstermekte fayda var ama ne kadar usta bakarsa baksın biraz şans işi bu durum usta iyi dese de problem yaşamayacağın anlamına gelmiyor hiç bir cihaz içinbuluşmalara gelerek yüz yüze kafandaki her şeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. umarım gönlüne göre bir makina bulursun
![]()

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Hoşgeldin Ender![]()
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-
REGAL RAPTOR SYPDER 250
ANTALYA-ANKARA
A Rh (+)hoşgeldin![]()
REGAL RAPTOR SPYDER 350
ankara
0 Rh (-)Aramıza hosgeldin
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Merhaba ender aramıza hoşgeldin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)