Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     Suzuki Volusia VL800
     Ankara
    Beğenmiş
    2,982
    Beğenilmiş
    696
    Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız sürmeni diliyorum. Aklındaki sorulara gelince piyasada ki tüm çin malı makineler üç aşağı beş yukarı aynı olduğu için çok bi farklılık arz edeceğini zannetmiyorum. Dilersen sorularını yaz bizler de araştıralım, tanıdık birilerini bulursak soralım yardımcı olmaya çalışırız. Özet olarak sanki regalmiş gibi forumdan sorularına cevap bul yüzde 90 kuba için de geçerlidir.
    morevna (31.October.2018) Bunu beğendi.

morevna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Günışığı Aydoğan
    Öğrenci
     Kuba Superlight 200
     İstanbul
    Beğenmiş
    35
    Beğenilmiş
    15
    Alıntı Rutkay Ediz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız sürmeni diliyorum. Aklındaki sorulara gelince piyasada ki tüm çin malı makineler üç aşağı beş yukarı aynı olduğu için çok bi farklılık arz edeceğini zannetmiyorum. Dilersen sorularını yaz bizler de araştıralım, tanıdık birilerini bulursak soralım yardımcı olmaya çalışırız. Özet olarak sanki regalmiş gibi forumdan sorularına cevap bul yüzde 90 kuba için de geçerlidir.

Çok teşekkür ederim, sorularımı kuba superlight başlığı altında paylaştım. Başka başka sorularım olursa da orada paylaşacağım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
    Raci06 (05.November.2018), Rutkay Ediz (31.October.2018), Zafer (03.November.2018) Bunu beğendi.
    Freedom Rider

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)