Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    haydiii tippi hoşgeldin ya iyi de oldu walla

neşemize bir neşe daha kattın allah razı olsun

hoşgeldin RR ailesine ve hayırlı olsun RR100 ün inci öğretmenimde halen gelmedi mevzuya galiba şu sıralar yemekleniyordur kendileriii

telefon numaranı öyle vermesen iyi olur hani burada istersen fanclub üyeliğimiz var oraya üye olursan bir form var dolurup tabii mailliyeceksin adminimiz alpere aidikurt ve oradan bizim telefonlarımıza falan ulaşma imkanın var veya özelden mesaj gönder inci öğretmenime telefonlaşırsınız tabii oradanda numaralaşırsınız

belki özel mesaj atmayıda bulamayabilirsin diye sana inci öğretmenimin özel mesaj linkini vereyim kolaylık olsun diye
    http://www.regalraptor.net/forum/pri...ode=post&u=166 bunu tıkla mesajını yaz gönder

şimdi forumda ki yazılanları herkeşler okuyor ya hani ondan dedim yoksam verrrr bence bir mahsuru yok

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    örtmenim şimdi tayfunla bana birer tane de eskort ışı takçasss... bi de reybanları çaktıkmı.... züpper olucak... zati makinalarımıss da aynı renk.... ana sirende laassımmm..... Tayfuunnn..... sen belediyeden 4 tane şu yanar dönerlerden bi ödünç albeaaa... olma mı?... bi devarsa siren....

Ayıpsın volkim ya, 2 atv de 2 talım olarak 2 şer ufak 1 tanede direkli çakar lamba var hemide mafi renk, ikisindede anons cihazi var, bu alet hem siren çalıyo 4 değişik ses ve şu meşur ZART ZART seside var, ikimizin motörüne takarız önlü arkalı gideris reybanlar gösümüzde, bende megafonla bağırırım, çekilin uleyn inci hocam geliyor ZART ZART, bakma leyn öyle dümdük çekiyl kenara, kime diyom lan ben, sieeeee :P

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    yettim gari
    biri banamı seslendi .. :P ..
    tayımı almaya gitmiştim de ..... :evil: :evil: :evil:
    aldım mı ? :?
    ALDIMMMMMMM

Derya" cığım hoşgeldin ,sana nasıl yardım edebilirim ? :? :? :? sormak istediğin herşeyi cevaplamaya hazırım , ama sorular zor olmasın ben sınav yaparım ama sınav olmaya gelince tırsıyorum inan ki :mrgreen: :mrgreen: :P
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Durum nedir hocam peki şimdi, gördümü gene 120 yi yolda, doktor ne reçete yazdı senin taya ?

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    yok o durumlarda değişme yok maalesef, performansı artmamış. :( yani ben uzun yola gelemiyorum sizinle :frown: :( ancak istanbul gezilerine ......
    bak kurtuldun beni sırtında taşımaktan :P
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    İyide hocam bu motoru niye servise bıraktınız o zaman ben orasını anlayamadım, sadece motora baktılarmı gözle yani :?

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yaw inci hocam senin dizliklerde halen daha bende yolum sizin oralarada düşmedi teslim edeyim.Volkan abiyle bu hafta sonu gelin bizim oraya doğru darıcaya gidelim.Ne dersiniz..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    öncelikle 100 bakımı yapıldı ...
    ama gerisini bilmiyorum siboplara bakılacaktı., karbüratör temizlenecekti,Gökhan yapılanları daha iyi biliyor ama hızında hiç bir artış yok :( artık üzülmek istemiyorum :( yapacak bişey yok galiba, :frown: ben çok iyi biliyorum ki aldığımda 100 yaptım defalarca ama şimdi olmuyo :( :frown:

muratçığım acelesi yok dizliklerin zamanı gelince alırız inşaallah canın sağolsun ....
    bu hafta sonu için önceden yapılmış planlarım var davetin için çok teşekkür ederim , başka bir hafta sonu inşaallah belki volkan da gelir o zamana kadar hep birlikte yol yaparız sana doğru
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tamam öğretmenim beklerim...
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    murat ya öğretmenim zaten motora binemiyor ki baksana 100 bile yapamıyormuş dizliklere gerek kalmadı yani

öğretmenim ha yürümüş , ha motora binmiş hiçbir farkı yok ona göre insan yürürken dizlik takarmı ??

yürürken can simidi gerek cukurlara düştünmü boğulmamak için sen dizlikleri değiştir abicim

annaaaaaaaa o ne öğretmenim yaa defalarca 100 ben diyom daha 100 e gelmedim 80 den ötesi kırmızı benim için

belkide tay sizi çekemez oldu o kadar piknik gezi yeme içme lokmaların bini bir para götürdünüz dünya kadar mangallar falan
    kilo durumu diyorum haniii öğretmenim..

şaka bir tarafa nasıl olurda çekişten düşer ilginç ; bence gökhan üstad bu işe bir çözüm bulur ..

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)