Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    15,272
    Beğenilmiş
    5,406
    Merhaba emir aramıza hoşgeldiniz. Bende klasik 250 var. 2013 model 1800 km de almıştım su an 8000 i geçti. Öyle büyük bir problem yaşamadım. Ufak tefek sorunlar her motorda oluyor. Japon motorların forumlarina bi bak orada da bir çok problem yaşayan kişileri göreceksin. Sorunlu bir japon alsan hayatından bıkarsın. Cin veya japon önemli olan temiz kullanılmış bir motor bulman.
    Ben motor ile uğraşmayı sevdiğim için bakımlarını kendim yapıyorum öyle ufak tefek sorunlar için ustaya gitmiyorum. Şahsen ben motoru yükseltmek için satacağım ama su an kafama ve cebime uygun bulamadığım için satışa çıkarmadım motorunu.
    Rabbim gönlüne göre versin. En kısa zamanda gönlündeki motora kavuşman dileğiyle. Yollarda ve forumda aktif olmanı dilerim.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    mxsrn (11.September.2018) Bunu beğendi.
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

eMir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muhammed Emir
    Öğrenci
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba emir aramıza hoşgeldiniz. Bende klasik 250 var. 2013 model 1800 km de almıştım su an 8000 i geçti. Öyle büyük bir problem yaşamadım. Ufak tefek sorunlar her motorda oluyor. Japon motorların forumlarina bi bak orada da bir çok problem yaşayan kişileri göreceksin. Sorunlu bir japon alsan hayatından bıkarsın. Cin veya japon önemli olan temiz kullanılmış bir motor bulman.
    Ben motor ile uğraşmayı sevdiğim için bakımlarını kendim yapıyorum öyle ufak tefek sorunlar için ustaya gitmiyorum. Şahsen ben motoru yükseltmek için satacağım ama su an kafama ve cebime uygun bulamadığım için satışa çıkarmadım motorunu.
    Rabbim gönlüne göre versin. En kısa zamanda gönlündeki motora kavuşman dileğiyle. Yollarda ve forumda aktif olmanı dilerim.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zaten araştırmalarım sonucu anladığım kadarı ile cruiser motorlar Japon, Amerikan, Çin, Hint, Macar, vs. nerenin malı olursa olsun 0 veya 2.el bakım isteyen motosikletler. Bu biraz ceple alakalı bi durum. Regal Raptor gerçekten yakışıklı motosiklet. İster istemez cezbetti beni. En iyi motor bindiğin motordur sonuçta. Bakalım. Tek dileğim alacağım motorumun hayırlı olması... Kazasız belasız. İyi sürüşler...
    erkopaşa (06.September.2018), teoman25 (06.September.2018) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler