Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba emir aramıza hoşgeldiniz. Bende klasik 250 var. 2013 model 1800 km de almıştım su an 8000 i geçti. Öyle büyük bir problem yaşamadım. Ufak tefek sorunlar her motorda oluyor. Japon motorların forumlarina bi bak orada da bir çok problem yaşayan kişileri göreceksin. Sorunlu bir japon alsan hayatından bıkarsın. Cin veya japon önemli olan temiz kullanılmış bir motor bulman.
Ben motor ile uğraşmayı sevdiğim için bakımlarını kendim yapıyorum öyle ufak tefek sorunlar için ustaya gitmiyorum. Şahsen ben motoru yükseltmek için satacağım ama su an kafama ve cebime uygun bulamadığım için satışa çıkarmadım motorunu.
Rabbim gönlüne göre versin. En kısa zamanda gönlündeki motora kavuşman dileğiyle. Yollarda ve forumda aktif olmanı dilerim.

HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten araştırmalarım sonucu anladığım kadarı ile cruiser motorlar Japon, Amerikan, Çin, Hint, Macar, vs. nerenin malı olursa olsun 0 veya 2.el bakım isteyen motosikletler. Bu biraz ceple alakalı bi durum. Regal Raptor gerçekten yakışıklı motosiklet. İster istemez cezbetti beni. En iyi motor bindiğin motordur sonuçta. Bakalım. Tek dileğim alacağım motorumun hayırlı olması... Kazasız belasız. İyi sürüşler...