Arkadaşlar merhaba motoru yeni aldım bir ay falan oldu 100ve 110km hıza çıkınca motor hararet yapıyor tahliyeden çok fazla su atıyor. Ustaya götürdüm conta yakmıştır dedi ama elinde parça yokmus. Ne kadardır acaba bilgisi olan var mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Dd250e-6c
İstanbul Ümraniye
0 Rh (-)Arkadaşlar merhaba motoru yeni aldım bir ay falan oldu 100ve 110km hıza çıkınca motor hararet yapıyor tahliyeden çok fazla su atıyor. Ustaya götürdüm conta yakmıştır dedi ama elinde parça yokmus. Ne kadardır acaba bilgisi olan var mı?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba samet aramıza hoş geldin
Conta yakan makine sürekli hararet yapar çekişi düşer gitmez bence conta yanma olayı zor bir olasılık devirdaim pervanesi kırılmış yara almış ola ilir yüksek hızda yeterli devirdaimi yapamayıp hararet yapıyor olabilir başka bir ustaya daha göster bence kolay gelsin![]()

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Geçmiş olsun Samet.
Radyatör boruların da tıkanmış olabilir. Celil başkanımın dediği gibi başka bir ustaya götürmende fayda var.

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)selamlar ,
öncelikle makinen hayırlı olsun. güle güle kullan.
Foruma yeni üye olan arkadaşların kendilerini tanıtmalarını tercih ederiz. Böylece dostlukların ilk temeli atılmış olur.
Soruna gelince Başkanımla aynı fikirdeyim. Conta yaksa 100 e falan zor çıkarsın. Su devir daim etmiyor muhtemelen. Radyatorde veya hortumlarda bir blokaj veya başkanımın dediği gibi devirdaim pompasında sorun olabilir.
tekerin düz bassın.
CELİL (13.September.2018), cicada (13.September.2018), newmoon06tr (13.September.2018) Bunu beğendi.
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)