Herkeze Tekrar dan merhabalar.Debriyaj sorunumu bu sefer kesin olarak çözdüm debriyaj telini değiştirerek.Amörtisor keçelerini Antalya distrübütor dan çift olarak 70 tlye satın aldım,Usta sadece bir amörtisör keçesini değiştirdi,diğeri yedek olarak duruyor ve 50 tl işçilik ücreti aldı.Yani başka bir ustanın söylediği gibi 250 tlye yaptırmadım.Gaz kolunun ayarını da yaptırdım çok iyi oldu.Ve ilk moturum olduğundan temizlik konusunda bayağı bir titiz davranarak Motulun bakım setlerınden aldım ve geçen gün motoruma zincir bakımı,cilalama yaptım size sormak istediğim asıl soru bugün motorda 1.vitesten kalkarken sanki ön dişliden bir titreme geliyor ve bunu debriyaja bastığımda 1.viteste yine yapıyor ve vites geçişleri biraz daha zorlaştı gibi.Bunun nedeni nedir?Şimdiden sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

regal raptor spyder
antalya
B Rh (+)
.Debriyaj sorunumu bu sefer kesin olarak çözdüm debriyaj telini değiştirerek.Amörtisor keçelerini Antalya distrübütor dan çift olarak 70 tlye satın aldım,Usta sadece bir amörtisör keçesini değiştirdi,diğeri yedek olarak duruyor ve 50 tl işçilik ücreti aldı.Yani başka bir ustanın söylediği gibi 250 tlye yaptırmadım.Gaz kolunun ayarını da yaptırdım çok iyi oldu.Ve ilk moturum olduğundan temizlik konusunda bayağı bir titiz davranarak Motulun bakım setlerınden aldım ve geçen gün motoruma zincir bakımı,cilalama yaptım size sormak istediğim asıl soru bugün motorda 1.vitesten kalkarken sanki ön dişliden bir titreme geliyor ve bunu debriyaja bastığımda 1.viteste yine yapıyor ve vites geçişleri biraz daha zorlaştı gibi.Bunun nedeni nedir?Şimdiden sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim