Gecmis olsun diyelim baya ugrastirdilar seni. Hepmize ders olsun bu yaşadiklarin.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Aynen öyle...
Ben güzel bir dersimi aldım. Balansörlü demelerine rağmen eski tip şanzıman gönderiyorlar. Vakit kaybından ve can sıkıntısından başka birşey değil. Orginal adresinden almak en mantıklısı. Aynı gün kargoya veriyorlar ve ertesi gün elinde oluyor.
Tecrübe nedir dersek? Yediğim kazıkların bileşkesidir diyebiliriz![]()
erkopaşa (02.October.2018), FouL (02.October.2018), newmoon06tr (02.October.2018), Raci06 (02.October.2018) Bunu beğendi.

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Ne şansmış arkadaş yaaaaa.
250 CC lik conta seti yerine 350 cc lik conta seti gelmiş. Bende silindir alt contası neden oturmuyor diye yırtınıyorum. Sonra baktım üst kapak contasında da aynı sorun var. Bunun üzerine servisini aradım. Baktılar gönderdikleri conta seti yanlışmış. Şimdi bendeki contaları geri yolluyorum. Onlarda bana 250 cc liğe göre olan contayı gönderecekler. Conta yarın elimde olur. Yarın akşama yada yarından sonra motorum ayakta inşallah diyeyim de başka bir aksilik çıkmasın.
CELİL (08.October.2018), erkopaşa (08.October.2018), mxsrn (08.October.2018), newmoon06tr (08.October.2018) Bunu beğendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)